“Γιατί δεν έκλεισαν το μαγαζί την επόμενη μέρα και μας άφησαν να πάμε;”

0

vaptisi_497_355

Ο 8χρονος γιος του είναι ένα από τα θύματα της ομαδικής δηλητηρίασης στο μαγαζί της Βοιωτίας. Μάλιστα, το παιδί του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σαλμονέλα, επειδή έφαγε στο συγκεκριμένο μαγαζί την ΕΠΟΜΕΝΗ μέρα της βάφτισης. Αφού ήδη δηλαδή είχαν πάθει δηλητηρίαση οι καλεσμένοι! Ο ίδιος καταγγέλλει ότι το μαγαζί λειτουργούσε σα να μην είχε συμβεί τίποτα, με αποτέλεσμα να φάει εκεί ο 8χρονος γιος του και να κινδυνεύσει η ζωή του.

Την ίδια ώρα που οι αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν που κρυβόταν το φονικό μικρόβιο της σαλμονέλας, που σκότωσε έναν άνθρωπο και έστειλε άλλους 45 στα νοσοκομεία, ένας πατέρας περιγράφει στο LamiaReport, τις δραματικές στιγμές που έζησε, αφού είχε την ατυχία να φάει Σάββατο και Κυριακή στο ίδιο εστιατόριο που έγινε η βάπτιση.

Πως είναι δυνατόν αφού γνώριζαν από το βράδυ του Σαββάτου και το πρωί της Κυριακής ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, να λειτουργεί και την επόμενη ημέρα το μαγαζί αναρωτιέται, κάνοντας λόγο για ολιγωρία των αρχών. “Άκουσα μέσα στο φαρμακείο για τη σαλμονέλα και μου κόπηκαν τα πόδια. Έτρεξα στο Κ.Υ. Διστόμου και από εκεί στο νοσοκομείο Λιβαδειάς, για να καταλήξω μέσα σε ένα πανικό στην Αθήνα με το παιδί μέσα στο αυτοκίνητο να ψήνεται στον πυρετό, με εμέτους και διάρροια …”, λέει ο πατέρας του 8χρονου.

Το παιδί και τις δυο ήμερες, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, έφαγε μακαρόνια με κιμά και τριμμένο τυράκι, όπως είπε ο πατέρας.

Το “ευχαριστώ” της συζύγου του Λαμιώτη οδοντιάτρου που κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του από τη φονική σαλμονέλα

Ο άτυχος οδοντίατρος ήταν καλεσμένος μαζί με τη σύζυγό του στο τραπέζι της βάπτισης το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην παραλία Διστόμου. Από τα ξημερώματα της Κυριακής άρχισαν τα πρώτα συμπτώματα της γαστρεντερίτιδας, αλλά κάνεις δεν μπορούσε να φανταστεί τη συνέχεια. Τελικά το απόγευμα της Κυριακής κατέληξε στο νοσοκομείο της Λαμίας, σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση.

“Θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τους γιατρούς του νοσοκομείου Λαμίας, στα Επείγοντα, στην Παθολογική και φυσικά στη ΜΕΘ. Η άμεση και σωστή αντιμετώπιση του περιστατικού έπαιξε καθοριστικό ρόλο στις κρίσιμες στιγμές, που περάσαμε με την υγεία του συζύγου μου. Ευτυχώς τώρα έχουμε διαφύγει τον κίνδυνο και το χρωστάμε στο νοσοκομείο Λαμίας και τους γιατρούς του…”, είπε στο LamiaReport.

Πηγή; LamiaReport

Leave a Reply