Γιάννης Σπαλιάρας: Όλα όσα αποκάλυψε για τον ρόλο του στο «Ρουά Ματ»

0

30d810248fa130f1db3a9cd60db91a70_XL

Καταλυτική η παρουσία του στην υπόθεση του έργου.

Για την επιστροφή του στην τηλεόραση και τον ρόλο του στην καθημερινή ερωτική σειρά του ANT1, «Ρουά Ματ», μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Σπαλιάρας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο περιοδικό «My TV».

Πως προέκυψε η συνεργασία; «Δέχτηκα ένα τηλέφωνο από την παραγωγή της σειράς, από τον Ανδρέα Γεωργίου και μετέπειτα από τον Κούλλη Νικολάου, οι οποίοι μου πρότειναν να συμμετέχω και συμφώνησα».

Τι χαρακτήρας είναι ο Φίλιππος Σακελλαρίδης, τον οποίο υποδύεται; «Ο Φίλιππος είναι ένας άνθρωπος άνετος, κοσμογυρισμένος και κοσμοπολίτης. Τώρα έχει εγκατασταθεί στην Κύπρο για να δουλέψει ως οικονομικός σύμβουλος και να βοηθήσει τη Ρουμπίνη με τις επιχειρήσεις που της άφησε ο Γιώργος Ιωάννου. Αυτό, όμως, θα έλεγα ότι είναι κατά κάποιο τρόπο «βιτρίνα», καθώς στην ουσία άλλοι είναι οι λόγοι που οδήγησαν τον Φίλιππο στην Κύπρο».

Η παραμονή του Φίλιππου στην Κύπρο κρύβει πολλά μυστικά. Τι είναι αυτό που τον συνδέει με την οικογένεια Νεοκλέους; «Αυτό που συνδέει τον Φίλιππο με την οικογένεια Νεοκλεους είναι ένα παιδί, και συγκεκριμένα ένα κοριτσάκι».

Ποιες είναι οι υποψίες που έχει σχετικά με το παιδί; «Ο στόχος του Φίλιππου είναι να μάθει όλη την αλήθεια σχετικά με το κοριτσάκι. Έχει στα χέρια του μία φωτογραφία που του έστειλε ένας καλός φίλος του από την Ελλάδα και προσπαθεί να διασταυρώσει αν το παιδί του ζευγαριού είναι αυτό που απεικονίζεται στη φωτογραφία. Μόλις, λοιπόν, πηγαίνει στο σπίτι των Νεοκλεους και αντικρίζει τη μικρή, σιγουρεύεται. Τότε ρωτά τη Μαρία Νεοκλεους, την οποία υποδύεται η Μαρία Κορινθίου, να του πει όλη την αλήθεια σε σχέση με το παιδί».

Ο Φίλιππος έχει υποψίες ότι αυτό το κοριτσάκι μπορεί να είναι παιδί του; «Ο Φίλιππος κατά το παρελθόν διατηρούσε ερωτικό δεσμό με τη Μαρία. Οπότε είναι πάρα πολύ πιθανό το παιδί να είναι δικό χου».

Leave a Reply