Για ποιον τουρισμό μιλάμε στο Δήμο Κορινθίων ;

0

Post του Βασίλη Μπαλάφα στο Facebook

Αυτές τις μέρες θα ακούσατε πολλές φιοριτούρες από επίσημα χείλη στο Δήμο Κορινθίων για τον τουρισμό.

Κάτι τρίχες περί “drinks” στο λιμάνι κατόπιν ενεργειών βέβαια συγκεκριμένων, κάτι εκθέσεις με κεφτεδάκια (οι οποίες έχουν και λεφτάκια πίσω αλλά ποιος ασχολείται με αυτές τις αναθεσούλες ή τις συμβασούλες ε ; ), και κάτι ασυναρτησίες επιπέδου δαπέδου.

Από ουσία ΜΗΔΕΝ. ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ. Καμία προετοιμασία, καμία πρόνοια και το τραίνο έφυγε, πιάσαμε Ιούνιο.

Το χειρότερο είναι ότι οι άνθρωποι κάνουν και ζημιά.

Δείτε για παράδειγμα, 20 Μαΐου στην παραλία “Καλάμια” που υποτίθεται ότι έχουν κάνει και ανάπλαση – τρομάρα τους – με βιομηχανικό δάπεδο βεβαίως βεβαίως, ότι στο κομμάτι που χρησιμοποιείται ως πάρκινγκ έχουν αφήσει στο κράσπεδο τουλάχιστον μισό μέτρο ύψος από το έδαφος. Ήταν θέμα χρόνου να δούμε αυτό που βλέπετε στη φωτογραφία, με αυτοκίνητο που έπαθε ζημιές και ακινητοποιήθηκε λόγω της ΠΡΟΧΕΙΡΟΤΗΤΑΣ της Δημοτικής Αρχής.

Δυστυχώς επρόκειτο περί αυτοκινήτου με ξένες πινακίδες (πιθανότατα επισκέπτη της πόλης). Το ακόμα χειρότερο είναι ότι παραδίπλα δειπνούσε εκείνη την ώρα (22:10) ο επικεφαλής της Δημοτικής Αρχής ο οποίος πιθανώς θα έμαθε και για όσα ακούστηκαν στο χώρο.

Εν ολίγοις, μιλάμε για ανθρώπους – βασιλιάδες της προχειρότητας και του άρπα-κόλλα.

Προτού φτάσετε λοιπόν στα “drinks” κοιτάξτε τουλάχιστον να μαζέψετε τις ΚΑΚΟΤΕΧΝΙΕΣ σας στο χρόνο που σας απομένει.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ : Να γνωρίζετε ότι για τέτοια συμβάντα, για ζημιές που προκαλούνται από κακοτεχνίες του Δήμου (λακκούβες, κράσπεδα κτλ) ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ. Μια αίτηση είναι. Αυτά.

Προς τους ιθύνοντες, “καλή διασκέδαση στα πάρτι με τα κεφτεδάκια με έξοδα του Δήμου”.

Βασίλης Μπαλάφας

Leave a Reply