«Για μένα είναι ελκυστικό να με εμπνέει ένας άντρας»

0

demy

Παρά την επιτυχία σου δεν έχεις αφήσει στην άκρη τις σπουδές σου στη Νομική. Πόσο αρμονικά συνυπάρχουν αυτοί οι δύο κόσμοι μέσα σου;
Μάλλον ο ένας παλεύει με τον άλλον αλλά τελικά συνυπάρχουν και με διαμορφώνουν με έναν τρόπο που διατηρεί την ισορροπία μου. Η Νομική ήταν όνειρο ζωής και έχω δουλέψει ήδη αρκετά για να πω ότι την παρατάω ενώ έχουν μείνει μερικά μαθήματα. Παράλληλα, όταν καταφέρνω να ξεκλέψω κάποια διαστήματα ελαττώνοντας τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις και να στρωθώ στο διάβασμα, όχι μόνο απολαμβάνω το αντικείμενο, και ανοίγει το μυαλό αλλά και με βοηθά να διατηρώ μια εσωτερική ηρεμία και ισορροπία, μακριά από την οποία μπορεί εύκολα να σε παρασύρει ο χώρος του θεάματος.

Πως κατάφερες να πατάς γερά στα πόδια σου παρά την αναγνωρισιμότητα που σου έχει προσφέρει το τραγούδι;
Δεν ξεχνάω ποτέ πόσο αγαπώ το τραγούδι, γιατί κάνω αυτό που κάνω. Ο στόχος μου είναι η μουσική και μέσα από αυτήν δευτερευόντως να προσφέρω συναισθήματα, καλή ενέργεια και κάποια σημαντικά για μένα μηνύματα. Εάν είσαι προσηλωμένος στο στόχο σου και θυμάσαι τα σημαντικά για σένα πράγματα, η αναγνωσιμότητα δεν μπορεί να σε απομακρύνει από αυτά.

Τι στοιχεία πρέπει να έχει ένας άνδρας για να κερδίσει μια θέση στην καρδιά σου;
Μάλλον είναι τελικά θέμα ενεργειών, χημείας και χρονικής στιγμής. Πόσες φορές μας ελκύουν άνθρωποι που αργότερα δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί συνέβη αυτό. Άρα, αλλάζουμε και μαζί αλλάζει και αυτό που ζητάμε από τους άλλους. Για μένα πολύ ελκυστικό είναι να με εμπνέει ένας άντρας, να τον θαυμάζω για τον τρόπο που ζει, που εκφράζεται, που κινείται στον χώρο. Μου αρέσει να συζητάω με ανθρώπους που θαυμάζω και να νιώθω ότι γινόμαστε καλύτεροι άνθρωποι από την επαφή, ότι ανταλλάζουμε καλή ενέργεια και σκέψεις.

Leave a Reply