Για φωτομοντάζ καταγγελει ο Βασίλης Πανταζης

0

Λόγω της σύγχυσης που δημιουργήθηκε σε φίλους και φίλες μετά την δημοσίευση φωτογραφίας (παρατίθεται πιο κάτω) από σάιτ του Κιάτου (parakato.g), γνωστού για την εξάρτηση του από τον δήμαρχο Κορινθίων, υποχρεούμαι να δηλώσω ότι:

Η φωτογραφία είναι προϊόν μοντάζ.

Την εντάσσω καλοπροαίρετα στην προσπάθεια δημιουργίας σάτιρας  και όχι σε απέλπιδα προσπάθεια τόνωσης του προφίλ του δημάρχου Κορινθίων το οποίο έχει πληγεί και από τις αλλοπρόσαλλες πρακτικές και πολιτικές του.

Ίσως είναι βέβαια συνέχεια προσπαθειών, όπως αυτές που έγιναν παλαιότερα (δηλ. ψευδείς καταγγελίες, αναφορές στην πολεοδομία, διακοπή εργασιών σε οικοδομές κλπ) οι οποίες συνεχίζονται ακόμη και σήμερα, σε μια προσπάθεια να με αναγκάσουν να διακόψω την ενασχόληση μου με τα τοπικά πράγματα.

Τους ενημερώνω ότι είναι τουλάχιστον αστείοι αν νομίζουν ότι μπορούν να με κάμψουν.
Η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση έχει ως γνώμονα, με οδηγό κυρίως τον αυτοσεβασμό, την διάθεση προσφοράς προς την τοπική κοινωνία, η οποία δοκιμάζεται ποικιλοτρόπως από πολιτικές τις οποίες εφαρμόζει η σημερινή δημοτική αρχή.
Και μόνο λοιπόν τα προαναφερόμενα, αρκούν για να με τοποθετούν παγίως  κάθετα αντίθετο στο πρόσωπο του Αλέξανδρου Πνευματικού, τον οποίο θεωρώ υπεύθυνο μεταξύ άλλων για την οπισθοδρόμηση του Δήμου Κορινθίων και την δημιουργία μίας άσχημης καφεδούπολης ανέργων παιδιών.
Ομοίως θεωρώ συνυπεύθυνους τους άμεσους συνεργάτες του οι οποίοι δηλώνουν τώρα ή θα δηλώσουν στο μέλλον την αντίθεση τους με το πρόσωπο του.
Η ξεκάθαρη στάση μου για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα γίνει γνωστή έγκαιρα στους συνδημότες μου, με σκοπό την αποφυγή των ηθελημένων ή όχι παρεξηγήσεων.
Σίγουρα πάντως αυτή η θέση, δεν θα έχει σχέση με όσα έχουν συμβεί μέχρι τώρα.

Παραθέτω και τις φωτογραφίες , την πραγματική όταν συμφωνήθηκε η συνεργασία για τις εκλογές του 2014 του συνδυασμού μου με τον συνδυασμό του κυρίου Νανόπουλου και το αποτέλεσμα του μοντάζ.

Βασίλης Πανταζής

Πολ. Μηχκός

Δημ. Σύμβουλος

Leave a Reply