Ζέστη για την εποχή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Η θερμοκρασία θα φτάσει γύρω στους 27 βαθμούς – Ασθενείς άνεμοι στα πελάγη
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια περιμένουμε τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2015.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, με εξαίρεση το Ανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στα νοτιοανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Αττική
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.
Θεσσαλονίκη
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.