Game of Thrones: 16 προβλέψεις για τον 7ο κύκλο

0

Με κίνδυνο να ρεζιλευτούμε μέχρι να τελειώσει ο νέος κύκλος ‘Game of Thrones’ και να έχουμε πέσει έξω στο 80% των παρακάτω προβλέψεων τουλάχιστον, σου γράφουμε τι περιμένουμε να συμβεί στην 7η σεζόν που ξεκινά σημερα…

Περιμένουμε τις δικές σου προβλέψεις και εικασίες στα σχόλια.

  1. O JON ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗ DAENERYS…

Με 13 μονάχα επεισόδια μέχρι το τέλος του ‘Game of Thrones’, η σειρά δεν έχει άλλο χρόνο να χάσει σε πισωγυρίσματα και trekking. Η συνάντηση των δύο ηγετών δεν είναι απλά μία από τις μεγαλύτερες προσδοκίες των φαν του σόου, αλλά και απαραίτητη αν όσοι έχουν ακόμα μυαλό στο Westeros θέλουν να βγάλουν μια άκρη με τους White Walkers.

  1. … ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

Παρά την παραδοχή και αποδοχή της κόρης για την τρέλα και ανικανότητα του πατέρα, η Daenerys δε βλέπει όσους ξεφορτώθηκαν τον Mad King και τους εναπομείναντες Targaryen ως τίποτε άλλο παρά σφετεριστές. Στη λίστα αυτή μπαίνει σίγουρα και η Cersei, που για την Dany κάθεται σε θρόνο φτιαγμένο από και για Targaryen.

Ο Jon Snow πρακτικά δε βρίσκεται στη λίστα και ενδεχομένως να μη μπει και ποτέ, αλλά αν θέλει να κερδίσει μια συμφωνία μαζί της εναντίον των White Walkers, στοιχηματίζουμε ότι η Dany θα ζητήσει την υποταγή του – και την παραίτησή του από τη διεκδίκηση των Επτά Βασιλείων, αν υποθέσουμε ότι ο Jon σκέφτεται κάτι τέτοιο. Ο Jon δεν έχει επιδείξει ποτέ του δίψα για εξουσία, αλλά με τον Βορρά να στηρίζει την ηγεμονία του, πιθανόν να αναγκαστεί να επιδιώξει κάτι που δε θέλει πραγματικά.

Η συνάντηση του με τη Dany προβλέπουμε ότι θα είναι ομαλή, η πορεία της σχέσης τους όχι απαραίτητα. Ευκαιρία και για λίγο ερωτικό δράμα;

3. O JON ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ KING’S LANDING

Η Daenerys δεν είναι η μοναδική βασίλισσα που θα πρέπει να προσεγγίσει ο Jon. Η Cersei είναι αυτή που τυπικά θα έχει τον πρώτο λόγο ως βασίλισσα των Επτά Βασιλείων, οπότε ο Snow έχει δύο στόχους και πρέπει να πάει νότια για να τους συναντήσει. Εκείνος δεν έφτιαχνε βαλίτσα για διακοπούλες μετά τη νεκρανάσταση; Ευκαιρία.

Για να δεις τον Jon Snow, ταυτόχρονα με την Αμερική, να τρώει άκυρα από τις βασίλισσες του Westeros, συντονίζεσαι αποκλειστικά στη Nova από τις 16 Ιουλίου.

4. ΟΙ ΣΤΑΡΚΑΙΟΙ ΘΑ ΕΠΑΝΕΝΩΘΟΥΝ

Δε θα μας το στερήσουν αυτό. Και αν γίνει θα το πάρουν από τα γυμνά, φλεβιασμένα χέρια μας.

Το γλυκόπικρο τέλος που έχει τάξει ο George R.R. Martin και θα υιοθετήσουν σίγουρα στη σειρά οι Benioff και Weiss δύσκολα δε θα κρύβει μία ακόμα τραγωδία για τους Stark, οπότε η 7η σεζόν θα έχει την ηρεμία πριν την καταιγίδα σε αυτό το κομμάτι. Η Arya θα σκοτώνει Frey στον δρόμο για το Winterfell, η Meera θα καταφέρει να παραδώσει τον Bran σπίτι του και όχι, η Sansa δε θα προδώσει τον Jon, ακόμα κι αν κλονιστεί για λίγο η πίστη της στην ηγεσία του.

5. O JON ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

Υποπτευόμαστε ότι το πραγματικό όνομα του Jon δεν ειπώθηκε δυνατά στο φινάλε του 6ου κύκλου, όχι για να μην επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά του οι θεατές που ούτως ή άλλως είχαμε ένα επικό zoom out από το πρόσωπο του μωρού στο πρόσωπο του Jon να σκορπίζει τις αμφιβολίες μας, αλλά για να μην το ακούσει ο ίδιος ο Bran που είχε το όραμα.

Προφανώς και η εικόνα του Ned με τη Lyanna να του δίνει ένα μωρό στα χέρια θα οδηγήσει τον Bran με ασφάλεια στο συμπέρασμα της αληθινής καταγωγής του αδερφού του, αλλά πριν μιλήσει στον Jon θα θελήσει να είναι 100% σίγουρος.

Αυτό σημαίνει ακόμα περισσότερη προσπάθεια από το νέο Κοράκι του Westeros, για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια στα οράματά του. Προβλέπουμε ότι ο ίδιος θα κατορθώσει να επιβεβαιώσει την πατρότητα και το όνομα του Jon, αλλά θα το μοιραστεί με τον αδερφό του την ερχόμενη και τελευταία σεζόν.

 

Απάντηση