Φωτιά στην Κόρινθο – Έκλεισε η Εθνική προς Τρίπολη – Τεράστιο μποτιλιάρισμα

0

Δασικη φωτια

– Η φωτιά βρίσκεται κοντά στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου -Τριπόλεως μετά τα διόδια Σπαθοβουνίου
– Οι πυροσβέστες προσπαθούν να ανακόψουν την πορεία της πριν φτάσει στον Άγιο Βασίλειο
– Διακόπηκε η κυκλοφορία από και προς την Τρίπολη – Ατελείωτη ταλαιπωρία για τους οδηγούς
– Στη μάχη της φωτιάς εκτός από τους πυροσβέστες βρίσκονται πολίτες με αγροτικά μηχανήματα
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 16.00 από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία σε αγροτική περιοχή στον ‘Αγιο Βασίλειο Κορινθίας.

Η φωτιά καίει καλλιεργήσιμες εκτάσεις με ελιές και ξερά χόρτα και κατευθύνεται από τον ‘Αγιο Βασίλειο προς την περιοχή της Αρχαίας Νεμέας, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου – Τριπόλεως μετά τα διόδια Σπαθοβουνίου, κόντα στον κόμβο Αρχαίες Κλεωνές.

Λόγω της φωτιάς έχει διακοπεί η κυκλοφορία στον αυτοκινητόδρομο από και προς την Τρίπολη και είναι πάρα πολλά τα αυτοκίνητα που έχουν ακινητοποιηθεί σχηματίζοντας ουρές και στις δύο κατευθύνσεις του αυτοκινητοδρόμου.

Στην μάχη της κατάσβεσης υπάρχουν δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας με έξι οχήματα δεκαπέντε πυροσβέστες και συντονίζει ο διοικητής πυροσβεστικών υπηρεσιών Κορινθίας πύραρχος Αχιλλέας Τζουβάρας, ενώ το έργο τους συνδράμουν και πολίτες με αγροτικά ψεκαστικά μηχανήματα από την περιοχή.

Η φωτιά δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα δύσκολη και κατευθύνεται προς τον αυτοκινητόδρομο όπου και αναμένεται να ανακοπεί το πύρινο μέτωπο.

 

Απάντηση