Φρίκη στα Σεπόλια: 47χρονη αγνοούμενη κρατούνταν φυλακισμένη

0

Η κόρη και η αδελφή της 47χρονης Τερέζας Σόιμπερ, ελληνο-αυστριακής καταγωγής, απευθύνθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ», φοβούμενες πως κάποιος άντρας την κακοποιούσε

Άλλη μια φρικιαστική υπόθεση σοκάρει το πανελλήνιο!  Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» έβγαλε την υπόθεση στην επιφάνεια. Πρόκεται για μία 47χρονη γυναίκα που αγνοούνταν από τον Μάρτιο.

Η γυναίκα βρέθηκε φυλακισμένη, σε ακατοίκητο σπίτι στα Σεπόλια. Η κόρη και η αδελφή της 47χρονης Τερέζας Σόιμπερ, ελληνο-αυστριακής καταγωγής, απευθύνθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή, φοβούμενες πως κάποιος άνδρας που την κακοποιούσε στο παρελθόν μπορεί να εμπλέκονταν στην εξαφάνισή της. Η γυναίκα αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Επειτα από πληροφορίες τηλεθεατών, κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η γυναίκα εντοπίστηκε τελικά φυλακισμένη σε ένα ακατοίκητο σπίτι στα Σεπόλια. Μάλιστα, η κόρη και η αδελφή της αναχώρησαν από το στούντιο και κατευθύνθηκαν αμέσως στο σημείο που υποδείκνυαν οι μαρτυρίες, ενώ εκεί έφτασαν και αστυνομικοί.

Εκείνοι, με φακούς στα χέρια, φώναζαν την αγνοούμενη γυναίκα, ενώ η πόρτα του σπιτιού ήταν αλυσοδεμένη. Κάποια στιγμή εκείνη τους απάντησε, επιβεβαιώνοντας την ταυτότητά της.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, ο σύντροφος της, ένας αλκοολικός άνδρας που την κακοποιούσε, δεν ήταν εκείνη την ώρα στο σπίτι. Αργότερα αναφέρθηκε πως οι αρχές ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Απάντηση