Φόβοι για serial killer στην Κύπρο: Ενδείξεις για περισσότερα πτώματα στο «μεταλλείο του θανάτου»

0

Σοκαρισμένη και με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί η Κύπρος τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 38χρονης Marry Roze από τις Φιλιππίνεςτο πτώμα της οποίας βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στο εγκαταλελειμμένο μεταλλείο στο Μιτσερό της Λευκωσίας. Αντί για την 6χρονη κόρη βρέθηκε πτώμα άλλης γυναίκας. Φόβοι ότι υπάρχουν ακόμη περισσότερα μέσα στο φρεάτιο. Το θρίλερ, το οποίο δεν αποκλείεται να έχει πρωταγωνιστή «μανιακό δολοφόνο», παραπέμπει σε ταινία τρόμου, ενώ όσο περνά η ώρα, όλο και πιο συγκλονιστικές αποκαλύψεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το offsite.com.cy, νωρίτερα το απόγευμα ανασύρθηκε και δεύτερο πτώμα από το φρεάτιο στο Μιτσερό, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πτώμα γυναίκας που βρέθηκε επίσης γυμνή και δεμένη χειροπόδαρα.

Το δεύτερο πτώμα που ανασύρθηκε από το φρεάτιο δεν ανήκει στην 6χρονη Sierra, κόρη της Marry Rose που αναζητούσαν οι Αρχές, αλλά σε άγνωστη γυναίκα, πιθανότατα αφρικάνικης καταγωγής.

Το πτώμα της γυναίκας δεν εντοπίστηκε τις προηγούμενες μέρες από τις κάμερες, αλλά βγήκε σήμερα στην επιφάνεια λόγω της ανακίνησης του νερού από τη χρήση μηχανημάτων.

Οι δύο κάμερες που εντόπισαν το πτώμα μετά από πολύωρες προσπάθειες της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, φαίνεται να κατέδειξαν μάλιστα πως μέσα στο νερό υπάρχουν τουλάχιστον ακόμη δύο «όγκοι», ενώ εκφράζονται φόβοι ότι πρόκειται για ανθρώπινα πτώματα.

Σε δηλώσεις μετά την ανάσυρση του πτώματος από το φρεάτιο, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λευκωσίας μίλησε για το πρωτοφανές έγκλημα που συγκλονίζει τη Μεγαλόνησο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε, το πτώμα ανήκει σε γυναίκα, ενώ ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα θύματα εντός του φρεατίου.

Απάντηση