Φολέγανδρος: Στοιχεία για την 26 Χρόνη Γαρυφαλλιά και το Δημήτρη

3

Οι γονείς της 26χρονης Γαρυφαλλιάς πενθούν από την Παρασκευή το κορίτσι τους, το οποίο ομολόγησε πως σκοτωσε ο σύντροφός της.

Στο σπίτι της Γαρυφαλλιας Ψαρακου είχε μαζευτεί πλήθος κόσμου για να πενθησουν.

Ήταν ζευγάρι περίπου για 4 μήνες και αποφάσισαν να πάνε για κάμπινγκ στη Φολέγανδρο.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, το ζευγάρι τσακωνόταν αρκετά τις τελευταίες ημέρες.Ο τελευταίος τους καβγάς ξέσπασε το μεσημέρι της Παρασκευής, την ώρα που βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο.

Όπως είπε ο 30χρονος στην αστυνομία, πάνω στον καβγά του έβγαλε εκτός δρόμου το ΙΧ που οδηγούσε και το έριξε σε βραχώδη πλαγιά. Η νεαρή κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο, εκείνος την ακολούθησε, την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα.

Στη συνέχεια βούτηξε και αυτός προκειμένου την βοηθήσει, ωστόσο μόλις κατάλαβε ότι δεν είχε τις αισθήσεις της, τράπηκε σε φυγή.

Σε βάρος σχηματίζεται δικογραφία του και εντός της ημέρας θα επιχειρηθεί να μεταφερθεί στην εισαγγελία Νάξου.

Update:

Επειδή διαβάσαμε πολλά στα σχόλια…

Το άρθρο περιγράφει πλήρως την κατάσταση.

Υπάρχει μια δολοφονημένη για την οποία όλοι συμπεραστεκόμαστε στους γονείς και πραγματικά κανένας δε μπορεί να νιώσει τον πόνο τους.

Υπάρχει ένας καθ’ομολογιαν δολοφόνος που σύμφωνα με την τοπική κοινωνία δεν είχε δώσει τέτοια στοιχεία στο παρελθόν. Και υπάρχει και ο κύκλος του καθ’ομολογιαν δολοφόνου που σοκαριστηκε από αυτήν την εξέλιξη.

Υπάρχει ένα έγκλημα που μας συγκλονίζει όλους.

Αυτό που πρέπει να ανησυχεί όλους μας είναι ότι πλέον ανθρωποι που δε φαντάζεται κανείς είναι έτοιμοι να κάνουν σοκαριστικά εγκλήματα. Ο συγκεκριμένος δεν ήταν εγκληματίας. Ένα παιδί της διπλανής πόρτας ήταν και αυτό αναδεικνύει το άρθρο.

Τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Ούτε αθώο βγάζουμε κανέναν ούτε ένοχο. Αυτά τα κάνει η δικαιοσύνη.

Εμείς εκδηλώνουμε μόνο την ανησυχία μας για το πως άνθρωποι φτάνουν πλέον τόσο εύκολα στο έγκλημα.

Update 2: Αφαιρέθηκε μια φράση που προκαλούσε αντιδράσεις όχι γιατί δεν μεταφέραμε αυτά που ακούσαμε αλλά επειδή χάνεται το νόημα του άρθρου.

Αυτό που θέλαμε να αναδείξουμε ότι ο κάθε Μπάμπης και Δημήτρης είναι παιδιά της διπλανής πόρτας, που μπορεί να έχουν σπουδές και το μεσημέρι μπορεί να έχεις πιει καφεδάκι μαζί τους. Η ΒΙΑ είναι δίπλα μας, κομμάτι της κοινωνίας.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δηλαδή τι στοιχεία έπρεπε να είχε δώσει στο παρελθόν?? Να είχε σκοτώσει κι άλλες? Πραγματικά τραγικό το “χάθηκαν δύο παιδιά από το δήμο”, το άρθρο δεν περιγράφει καμία κατάσταση. Το άρθρο προσπαθεί να δικαιολόγησει τα αδικαιολογητα. Μόνο η γαρυφαλλιά χάθηκε… Μόνο η μάνα της γαρυφαλλιά δε θα μπορέσει να αγκαλιάσει ξανά το παιδί της… Μόνο η γαρυφαλλιά δε θα χαμογελάσει ξανά… Μόνο η γαρυφαλλιά δε θα κάνει τα όνειρα της πραγματικότητα… Μόνο αυτή…

    • Δεν προσπαθούμε να δικαιολογήσουμε τίποτα. Απόρροια έχουμε τι κάνει ένα 30χρονο να στερήσει μια ζωη

      • Μάθετε έστω ελληνικά ekorinthos πριν αποφασίσετε ότι μπορείτε να μας ενημερώνετε. Απόρροια (!?)

Απάντηση