Φιναλε με δακρυα…

0

lakis-lazopoulos-1-700x479

«Το τσαντίρι δεν θα χαθεί, όμως, θέλω να είμαι ειλικρινής μαζί σας και μια φορά τον χρόνο θα το κάνω γιατί θέλω να σας συναντήσω τα πολλά που έχω μέσα μου και έχω αφήσει να με περιμένουν. Θέλω να τα συζητήσω με τους ανθρώπους που δουλεύουν όλα αυτά τα χρόνια δίπλα μου, γιατί δεν είναι ωραίο να με περιμένουν», είπε με εμφανή συγκίνηση στο πρόσωπο του ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρετώντας τους τηλεθεατές, στο τελευταίο Τσαντίρι της σεζόν.

Με δάκρυα στα μάτια ο γνωστός δημιουργός  αναφέρθηκε και στην απώλεια της  αγαπημένης του μητέρας που έφυγε από τη ζωή και ζήτησε από τον κόσμο να τον αφήσουν για μια ώρα ήσυχο, όταν το συναντήσουν στο κοιμητήριο της Λάρισας.

«Έχω ανάγκη να βρεθώ κάποιες ώρες να κλάψω με την ησυχία τη μητέρα, ποτέ δεν έχω ζητήσει κάτι από τους ανθρώπους που βλέπω στον δρόμο και με φιλάνε. Θα ήθελα να τους παρακαλέσω όταν με δούνε στη Λάρισα στο μνήμα να με αφήσουν για μια ώρα ήσυχο», είπε φανερά συγκινημένος.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος απένειμε και τα “Βραβεία Παπαρίων”, απευθείας από το θέατρο Βέμπο προκαλώντας γέλιο μέχρι δακρύων.

Οι καλύτερες στιγμές αλλά και τα βίντεο που ξεχώρισαν τη χρονιά που μας πέρασε και μας χάρισαν άφθονο γέλιο παρουσίασε ο Λάκης Λαζόπουλος με το δικό του μοναδικό και σατυρικό τρόπο

Leave a Reply