Η φάρσα που έξυσε την ανοιχτή πληγή

0

1111111_480_355

Για μια απίστευτη και μακάβρια απόπειρα τηλεφωνικής απάτης αγνώστων σε βάρους τους κάνουν λόγο οι γονείς της Πατρινής Μαρίας Νεφέλης Σπηλιοπούλου η οποία έχασε την ζωή της, σε ηλικία 19 χρονών, πριν από περίπου 13 μήνες σε τροχαίο δυστύχημα στην συμβολή των οδών Μαιζώνος και Αράτου, στο κέντρο της Πάτρας. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι χαροκαμένοι γονείς όλα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη. Στο τηλέφωνο απάντησε η μητέρα της Μαρίας Νεφέλης, η οποία όταν άκουσε τα όσα της έλεγαν από την άλλη πλευρά της γραμμής πάγωσε από την ταραχή της.

Η επιστολή από τους γονείς της άτυχης κοπέλας

“Την περασμένη Πέμπτη, 22 του Σεπτέμβρη, το βράδυ, χτύπησε το τηλέφωνο του σπιτιού μας, με απόκρυψη…από την άλλη άκρη του τηλεφώνου μας ακούγεται η φωνή ενός παιδιού, ‘μαμά μαμά, βοήθεια, έπαθα τροχαίο’!!! Η μάνα που ακούει αυτή τη φωνή είναι η μητέρα της Μαρίας Νεφέλης Σπηλιοπούλου, που χάθηκε πριν από 13 μήνες σε τροχαίο στη συμβολή των οδών Μαιζώνος και Αράτου. Το ακουστικό έπεσε από τα χέρια της, η ταραχή της και η αναστάτωσή της έγιναν θηλιά που την έσφιξαν μέχρι τα κατάβαθα της ψυχής της.

Έπαθε κάποιο τροχαίο, λοιπόν, η κορούλα μας; Μακάρι να ήταν ζωντανή και να είχε φωνή να μας το αναγγείλει και να τρέξουμε να το διορθώσουμε… μακάρι να μη ζούσαμε τον εφιάλτη της απουσίας της, ένα χρόνο τώρα, μακάρι και να ηχούσε στ’ αλήθεια μέσα στο σπίτι μας η γλυκιά και δροσερή της αύρα…

Ήτανε όμως μια ακόμη φάρσα, μία μακάβρια πράξη την ώρα που το πένθος μας μέρα με τη μέρα κορυφώνεται… κάποιοι επέλεξαν κι εμάς να μας κάνουνε μία αποτρόπαια ‘πλάκα’, ίσως διεκδικώντας κάποιο χρηματικό ποσό. Δυστυχώς, η συναισθηματική μας κατάσταση δεν αφήνει αντοχές για να θυμώσουμε ή να διεκδικήσουμε το δίκιο μας κόντρα στους δράστες και αυτής της απάνθρωπης πράξης. Ενημερώσαμε ήδη το αρμόδιο γραφείο της Ασφάλειας και μέχρι εκεί. Είμαστε ήδη βαθύτατα καταρρακωμένοι με το Γολγοθά της απονομής δικαιοσύνης για το κακό που δεν είναι φάρσα”.

Πηγή: thebest.gr

Απάντηση