Φαντασμαγορικά εγκαίνια στο Christmas Fun Game Park

0

Πάρα πολύς κόσμος στα εγκαίνια του Christmas Fun Game Park, του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου χωριού στην Ελλάδα.

image

Ο κόσμος εντυπωσιάστηκε από το σπιτάκι του Άη Βασίλη, όπου τα παιδιά μπόρεσαν να μιλήσουν μαζί του, του είπαν στο αυτί, ποιά είναι η επιθυμία για αυτές τις γιορτές, έγραψαν με την βοήθεια των χαριτωμένων βοηθών του γράμματα και ευχές και πέρασαν με τον πιο ευχάριστο τρόπο μια ημέρα που θα τους μείνει αξέχαστη.

Όλοι γονείς, όλα τα παιδιά, αλλά και κάθε άλλος επισκέπτης, είπαν ότι το Χριστουγεννιάτικο χωριό, το χαρακτηρίζουν τρεις λέξεις: Φανταστικό , καταπληκτικό , όμορφο!

Πραγματικά, ο χώρος αυτός ήταν κάτι που έλειπε από την Καλαμάτα και για πρώτη φορά ένα Χριστουγεννιάτικο χωριό, αποτελεί έναν τόσο ζεστό χώρο που ο καθένας θέλει να περάσει ατελείωτες ώρες.

Στα εγκαίνια, παρέστη η Περιφερειάρχης ΜΕσσηνίας κ.Ελένη Αλιφέρη, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Καλαμάτας κ. Βασιλόπουλος Αθανάσιος και Μπούχαλης Δημήτριος

Τους παρευρισκόμενους ευχαρίστησε μέσα από τις «Ειδησούλες» η επιχειρηματίας κ.Κασσιανή Λαγανά , η οποία ευχήθηκε Καλές Γιορτές σε όλους και τόνισε ότι το Χριστουγεννιάτικο χωριό περιμένει όλους για να περάσουν ώρες ξενοιασιάς και χαράς.

Η κ.Περιφερειάρχης δήλωσε ότι της άρεσε πολύ το Χριστουγεννιάτικο χωριό και είναι σίγουρη ότι θα προσφέρει στην Καλαμάτα και ευρύτερα στο ν.Μεσσηνίας.

Ο Αντιδήμαρχος Καλαμάτας δήλωσε ότι είναι ένα γεγονός που προσδίδει επισκεψιμότητα στον Δήμο της Καλαμάτας και δίνει ήδη πολύ χαρά στους επισκέπτες του.

Η οικογένεια Λαγανά έχει μια μακρά παράδοση δημιουργίας Χριστουγεννιάτικων χωριών στην Ελλάδα και από πολλούς θεωρείται από τους πιο καταξιωμένους επιχειρηματίες στον τομέα αυτό, όπου δρουν με σοβαρότητα και με ευθύνη απέναντι στο παιδί και τον γονέα.

Η δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριού στον τόπο καταγωγής τους, ήταν ένα όνειρο που είχαν από πάρα πολλά χρόνια και είναι σίγουρα πολύ ευτυχισμένοι που κατάφεραν να το πραγματοποιήσουν στην Καλαμάτα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής Πασχάλης φωτογραφήθηκε με όλους τους θαυμαστές του και ερμήνευσε μαγευτικά την «Αγια Νύχτα» και πολλές από τις επιτυχίες του.

Αυτό που έκανε την νύχτα φαντασμαγορική, ήταν τα εκπληκτικά πυροτεχνήματα που έκαναν μικρούς και μεγάλους να εύχονται να μην τελειώσουν.

Απάντηση