Λάβαμε από τον πατέρα του Νικήστρατου Μπεζιργιάννη την παρακάτω ευχαριστήρια επιστολή. Η οικογένεια του Νικήστρατου, συγκινημένη από την πρωτοβουλία των παιδιών του Αλέκου Αμπαδιωτάκη, αλλά και από την ανταπόκριση του κόσμου σε αυτήν, ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια με οιοδήποτε τρόπο (είτε συμμετέχοντας στον ποδοσφαιρικό αγώνα, είτε διανέμοντας εισιτήρια) και βέβαια όσους στήριξαν οικονομικά αυτή την προσπάθεια. Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Εμείς οι γονείς του Νικήστρατου, καθώς και ο ίδιος ο Νικήστρατος, νιώθουμε την ανάγκη, αλλά και την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε θερμά τους συμμετέχοντες και όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση και στην επιτυχία του ποδοσφαιρικού αγώνα μνήμης για τον ΑΛΕΚΟ ΑΜΠΑΔΙΩΤΑΚΗ και τη διάθεση των εσόδων για την αποκατάσταση του Νικήστρατου.

Έχοντας πλήρη συναίσθηση των δυσκολιών που υπάρχουν στην κοινωνία μας σήμερα, ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς σε όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή, καθώς επίσης και σε όλους τους ανώνυμους συνανθρώπους μας οι οποίοι συνέβαλαν και αυτοί στην επιτυχία της.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τα παιδιά του αείμνηστου Αλέκου, ΚΩΣΤΗ και ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΑΜΠΑΔΙΩΤΑΚΗ για την συγκινητική τους πρωτοβουλία.

Ήταν τόσο μεγάλη και συγκινητική η ανταπόκριση του απλού κόσμου στην πρωτοβουλία αυτή που έδωσε το μήνυμα στο Νικήστρατο ότι η  δύναμη της θέλησης, η αγάπη για ζωή κι η επίμονη και εξαντλητική προσπάθεια θα τον ΞΑΝΑΓΕΝΝΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ.

Σας ευχαριστούμε  όλους ατελείωτα και μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας.

 

                                                                                        Με αγάπη και εκτίμηση,

                                                         

                                                                      Η οικογένεια Νικήστρατου Μπεζιργιάννη

                                                                            (Οι γονείς του Ιάκωβος και Κατερίνα

                                                                                    Ο αδελφός του Γεώργιος)