Εξελέγη παμψηφεί πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου ο Βασίλης Παγώνης

0

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, που αναδείχτηκε κατά τις εκλογές της 4ης και 5ης Οκτωβρίου 2017.

Στις εκλογές, οι οποίες είχαν μια από τις μεγαλύτερες συμμετοχές που έχουν σημειωθεί στον Εμπορικό Σύλλογο Κιάτου ο συνδυασμός ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ πέτυχε το απόλυτο, να καταλάβει και τις εννέα έδρες του Διοικητικού Συμβουλίου, κερδίζοντας το 94% της αποδοχής των ψηφοφόρων.

Πρόεδρος εξελέγη παμψηφεί ο Βασίλης Παγώνης,

ενώ η κατανομή των θέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου ομόφωνα, έχει ως εξής:

Α’ Αντιπρόεδρος  Γαϊτάνης Αθανάσιος

Β’ Αντιπρόεδρος  Τασινόπουλος Άγγελος

Γραμματέας         Κολοβίνος Παναγιώτης

Ταμίας               Τζουμάκας Πέτρος

Μέλη                 Γκορίτσας Κωνσταντίνος

                             Καλού Αργυρώ

                             Κοντογιάννης Ηλίας

                             Σωτηρόπουλος Ιωάννης

Η νέα Διοίκηση αποτελείται από έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη και από νέες και δυναμικές παρουσίες, θέτοντας τη βάση για μια παραγωγική τριετή θητεία προς όφελος του επιχειρηματικού κόσμου και του κοινωνικού συνόλου του Δήμου Σικυωνίων.

Διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο. Η οικονομική κρίση έχει αφήσει ανεξίτηλα σημάδια σε όλους. Ακόμα περισσότερο, συνεχίζει να βαθαίνει και να απειλεί διαρκώς τις επιχειρήσεις και την κοινωνία. Η Διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου καλείται να σηματοδοτήσει με τις θέσεις, τις απόψεις και τις δράσεις που θα αναλάβει, τη μεταστροφή του κλίματος, την ανάσχεση της ύφεσης και την πορεία προς την ανάπτυξη της πόλης, με μοχλό και κινητήρια δύναμη της επιχειρηματικότητα σε όλες τις μορφές της.

Κατά την πρώτη συνεδρίαση ο Πρόεδρος συνεχάρη όλους για την επιτυχία τους. Ζήτησε ενότητα, συνοχή, αλληλεγγύη και ενεργητικότητα, για να επιτευχθεί το μέγιστο δυνατό θετικό αποτέλεσμα. Όλα τα μέλη δήλωσαν ότι κινούνται ακριβώς σε αυτό το μήκος κύματος. Στόχος τους είναι η συναίνεση και η κοινή προσπάθεια για επιτυχές έργο.

Leave a Reply