Έβγαλε ειδήσεις η χθεσινή συνομιλία του Δημάρχου Κορινθίων με τους πολίτες

0

Είχε ενδιαφέρουσες ειδήσεις η χθεσινή συζήτηση του δημάρχου Κορινθίων με τους πολίτες της περιοχής.

Η πρώτη ήταν το γεγονός ότι η συζήτηση αυτή έκλεισε με σχεδόν χίλιες προβολές σε μιάμιση ώρα κάτι που δείχνει ότι οι πολίτες αγκάλιασαν αυτήν την πρωτοβουλία και το επίπεδο των ερωτήσεων αυτή τη φορά ήταν φανερά αναβαθμισμένο.

Την πρώτη φορά οι ερωτήσεις ήταν κυρίως του στυλ λακκούβα σε εκείνο το δρόμο ή καμένη λάμπα στον τάδε δρόμο.

Αυτή τη φορά ήταν φανερό ότι πολίτες που ασχολούνται με τα κοινά μπήκαν στη διαδικασία να στείλουν ερωτήματα για το αύριο της πόλης.

Αυτό είναι ελπιδοφόρο γιατί ο ενεργός και ο ενημερωμένος πολίτης είναι ο χρήσιμος πολίτης.

Ίσως αυτό να οφείλεται και στο γεγονός ότι κάποια θέματα δεν τα έχει αγγίξει η αντιπολίτευση, πολύ περισσότερο η μείζονα αντιπολίτευση που αναλώνεται σε κορώνες γύρω από ασήμαντα θέματα την ίδια στιγμή που οι δημότες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα καθημερινότητας.

Οι ειδήσεις που έβγαλε ο Βασίλης Νανόπουλος ήταν ότι το έργο που έχει θέσει ως πρώτη του προτεραιότητα μεταξύ άλλων είναι η περιοχή των μπαζωμάτων ώστε η πόλη να ξαναστρέψει το βλέμμα της προς τη θάλασσα και να αποτελέσει τουριστικό πόλο ανάπτυξης, ενώ για τη δημοτική αγορά είπε πως θα γίνει αρχιτεκτονικός διαγωνισμός ιδεών να ακουστεί και η φωνή της πόλης για το πώς θα προχωρήσει η κατάσταση στο κέντρο της Κορίνθου.

Απάντηση