Έτσι σκοτώθηκε το μωρό από χτύπημα τηλεόρασης

0

Οι γιατροί δεν κατάφεραν να επαναφέρουν στη ζωή το άτυχο αγγελούδι. Ενημερώθηκε για την τραγωδία η εισαγγελέας…

Όλα έγιναν χθες το μεσημέρι, όταν το άτυχο βρέφος μόλις 1,5 έτους μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Ρόδου. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως ήταν ήδη νεκρό. Λίγο αργότερα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ για την διακομιδή του άτυχου αγοριού από τον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Καρακόνερο. Μόλις το παιδί έφτασε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση των συγγενών του οι οποίοι απομακρύνθηκαν από τον χώρο με παρέμβαση της αστυνομίας.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι ο θάνατος του μωρού προήλθε από χτύπημα τηλεόρασης στο κεφάλι του. Όπως αποκαλύπτεται το αγγελούδι ξέφυγε από την προσοχή των γονιών του, περπάτησε και τράβηξε το καλώδιο της τηλεόρασης. Χωρίς να προλάβει να το βοηθήσει κανείς έπεσε αναίσθητο στο πάτωμα από το χτύπημα της τηλεόρασης και άφησε την τελευταία του πνοή.

Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία, ενώ έχει ενημερωθεί και η αρμόδια Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου που θα ερευνήσει αν έχουν ευθύνες οι γονείς του άτυχου μωρού…

Απάντηση