Έτσι γίνεται γατάκια η “δουλειά” στο Δήμο Κορινθίων. Οδηγίες χρήσης από τους άρχοντες…

0

lamogio

Τη στιγμή που βλέπετε μέσα να κόπτονται μόνο γιατί πήρε ένας συγκεκριμένος δημοσιογράφος (Γ. Ναστούλης) τα 4000+ΦΠΑ γιατί έμειναν εκτός της μάσας οι ίδιοι είχαμε την ανατριχιαστική δημόσια παραδοχή του ίδιου του Πνευματικού ότι τα χρήματα δίνονται εκεί για να τα δώσει αλλού!!! Δηλαδή ούτε λίγο ούτε πολύ παραδέκτηκε ότι για να ξεπεράσει τους σκοπέλους της Διαύγειας η δημοτική αρχή γράφει αλλα αντί άλλων στις αναθέσεις και τα βρίσκουν αυτοί που πρέπει να τα πάρουν μόνοι τους!!!

Ακούστε ομορφιές χωρίς μοντάζ…

Παρόλα αυτά τα μέσα συνέχιζαν να ρωτούν γιατί να πάρει ο Ναστούλης τα λεφτα!!! Μιλάμε για κατάσταση γκάου, Αν τα είχαν πάρει αυτοί ούτε γάτα ούτε ζημιά.

Για το eKorinthos αν όντως είχε βγει αυτό το ποσό για τον ίδιο το Ναστούλη θα σχολιάζαμε ότι είναι μεγάλο αλλά αν κάποιος έπρεπε να πληρωθεί για την παρουσίαση ήταν ο πιο κατάλληλος μιας και είναι ο μόνος από τους Κορίνθιους με ανάλογη εμπειρία. Θα είχαμε εναστάσεις ότι το  ποσό έπρεπε να είναι μικρότερο. Όμως εδώ εχουμε μια δημοτική αρχή που παραδέχεται δημόσια ότι του το ανέθεσε για να πληρώσει την εξέδρα και τους μουσικούς!!! Και εμείς αναρωτιόμαστε. Αν έγινε εδώ μήπως γίνεται και αλλού που βλέπουμε ποσά πρόκληση; Μήπως κάτι έργα δεν κοστίζουν πραγματικά τόσα αλλά βολεύονται οι ημέτεροι μέσα από αυτά; Ελεγκτής υπάρχει να δει το βίντεο και να κινηθεί αναλόγως;

Απάντηση