Ετσι επεσε το αεροπλανο στη Μαλτα !

0

syntrivi_639_355

– Το βίντεο καταγράφηκε από έναν πολίτη μέσα από το αυτοκίνητό του!
– Δείχνει την τρελή πορεία του αεροπλάνου λίγο μετά την απογείωση και την συντριβή του
– Πέντε νεκροί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλοι Γάλλοι πολίτες

Είναι οι τελευταίες στιγμές των επιβαινόντων σε αεροπλάνο το οποίο συνετρίβη σήμερα το πρωί στη Μάλτα. Τραγικός απολογισμός πέντε νεκροί. Η συντριβή του αεροπλάνου καταγράφηκε από έναν πολίτη ο οποίος πήγαινε στην δουλειά του.

Τα πέντε θύματα της συντριβής του αεροσκάφους είναι Γάλλοι τελωνειακοί, ανακοίνωσε η κυβέρνηση της Μάλτας. Οι πέντε άνδρες επρόκειτο να πραγματοποιήσουν πτήση παρακολούθησης των δικτύων διακίνησης μεταναστών και ναρκωτικών και να επιστρέψουν στη Μάλτα ύστερα από λίγες ώρες, όμως το αεροσκάφος που τους μετέφερε συνετρίβη λίγα δευτερόλεπτα με την απογείωση στις 07.20 τοπική ώρα.

Διαψεύδεται ότι οι 5 νεκροί ήταν μέλη της Frontex

Δεν υπάρχουν αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης μεταξύ των θυμάτων της συντριβής του μικρού αεροσκάφους στη Μάλτα. Η πτήση δεν είχε σχέση με δραστηριότητες της ΕΕ, δήλωσε στο Twitter η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι.

Μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν αρχικά την πληροφορία ότι επρόκειτο να αεροπλάνο του Λουξεμβούργου ναυλωμένο από τη Frontex. Η πληροφορία διαψεύσθηκε από την ίδια την ευρωπαϊκή υπηρεσία.

Σύμφωνα με πηγή του αεροδρομίου οι νεκροί είναι Γάλλοι.

Απάντηση