Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Γ.Α.Σ Παμβοχαϊκός 09/12/2015

0

image

Άλλο ένα δύσκολο και δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στα πλαίσια της 8ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της VOLLEY-LEAGUE “ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ” καλείται να δώσει η ομάδα μας αυτή την φορά στην Αλεξανδρούπολη ,με τον τοπικό Εθνικό αύριο Τετάρτη 09/12/2015 στις 18 :00 μμ .

image

Η προετοιμασία ξεκίνησε εχτές στο βραχάτι, συνεχίζεται σήμερα και αύριο στο γήπεδο του Εθνικού.
Όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι και στην διάθεση του Γ Χριστόπουλου .
Δηλώσεις στο site της ομάδος μας έκαναν οι Γ Χριστόπουλος , Dan Groenveld & Daniel jansen van doorn.
Γ Χριστόπουλος : Μεθαύριο δίνουμε άλλο ένα δύσκολο και δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι αυτή την φορά με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης .
Εμείς προερχόμαστε από μια σημαντική εκτός έδρας νίκη που μας έχει ανεβάσει την ψυχολογία ,αλλά με τον Εθνικό θα πρέπει να είμαστε διπλά σοβαροί και συγκεντρωμένοι ,ώστε να συνεχίσουμε αυτό που ξαναρχίσαμε μετά την ήττα με τον Ολυμπιακό.
Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μας, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε ακόμα περισσότερο για να βελτιωθούμε σ τις αδυναμίες μας.
Dan Groenveld: Σίγουρα , είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς μέσα σε λίγες ημέρες και πάλι εκτός έδρας, πιστεύω όμως ότι θα γίνει ένα καλό και συναρπαστικό παιχνίδι γιατί αντιμετωπίζουμε μια καλή ομάδα όπως ο Εθνικός ο οποίος υποστηρίζεται και από πολλούς και ενθουσιώδεις φιλάθλους.
Στη συνέχεια μας απάντησε στην ερώτηση αν μπορεί η ομάδα μας να νικήσει και τα δύο επόμενα παιχνίδια ,και σε συνδυασμό με την νίκη στην Πάτρα να ανέβει πιο ψηλά στην βαθμολογία.
Τα πρόγραμμα μας είναι ιδιαίτερα δύσκολο με δύο δύσκολα και κοντά χρονικά εκτός έδρας παιχνίδια , και ένα ακόμα δυσκολότερο εντός έδρας με τον Παναθηναϊκό σε λιγότερο από 9 ημέρες.
Όμως πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι προετοιμασμένη κατάλληλα και θα συνεχίσει να προετοιμάζεται και στο τέλος νομίζω ότι θα μπορέσουμε να νικήσουμε και τα άλλα δύο παιχνίδια, ώστε να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά στην βαθμολογία.
Daniel JVD: Νομίζω ότι έχουμε μια καλή ευκαιρία να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στην Αλεξανδρούπολη απέναντι στον Εθνικό ,καθώς παίζουμε καλό βόλεϊ και έχουμε ανεβασμένη ψυχολογία.
Στη συνέχεια μας απάντησε και ο Daniel jvd στην ερώτηση αν μπορεί η ομάδα μας να νικήσει και τα δύο επόμενα παιχνίδια ,και σε συνδυασμό με την νίκη στην Πάτρα να ανέβει πιο ψηλά στην βαθμολογία ,καθώς είμαστε μόλις δύο βαθμούς πίσω από τον Π.α.ο.κ
Στο πρωτάθλημα υπάρχουν πολύ δυνατές ομάδες , και άλλες λιγότερο δυνατές το σημαντικό για εμάς είναι να παίζουμε σε υψηλό επίπεδο και σταθερά ανεξαρτήτως αντιπάλου και εάν παίζουμε εκτός έδρας η εντός έδρας.
Αν το καταφέρουμε αυτό θα πάμε ακόμα καλύτερα.

Leave a Reply