Εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας Καλάμια από το 4ο Λυκειο με τον Ολυμπιονίκη Νίκο Συρανιδη

0

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας Καλάμια από το 4ο ΓΕΛ Κορίνθου, μετά απο πρωτοβουλία του Πρόεδρου του συλλόγου δυτών Κορινθίας την Παρασκευή 19 Απριλίου 2019.

Στην εθελοντική κίνηση αυτή πρωταγωνιστές ήταν οι μαθητές του 4ου Λυκείου της Κορίνθου, η έμπρακτη συμμετοχή της συνοδού-καθηγήτριας των μαθητών της κα Ταβουλαρέα Βούλας και της αφιλοκερδούς παρουσίας και βοήθειας του χρυσού ολυμπιονίκη Νίκου Συρανίδη, ο οποίος δέχθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη να παρευρεθεί και να μετέχει στην δράση αυτή.

Ο πρόεδρος του συλλόγου δυτών Κορινθίας, ευχαρίστησε τη διευθύντρια του 4ου ΓΕΛ Κορίνθου, χάρης της οποίας με τη σύμφωνη γνώμη της, η δράση αυτή πραγματοποιήθηκε και επιπλέον πάρθηκε η άδεια από το Υπουργείο Παιδείας και η συγκατάθεση των γονέων, όλων των μαθητών που παρευρέθησαν στην εθελοντική αυτή κίνηση.

Παράλληλα ευχαριστησε για την θερμή φιλοξενία όλων των καθηγητών του 4ου ΓΕΛ καθώς και των μαθητών στο αμφιθέατρο του σχολείου, για το βήμα που έδωσαν στο συλλογο συστηθούν και να τους γνωρίσουν καλύτερα.

Η υποδοχή αυτή έδωσε τη δυνατότητα, τόσο στον Χρυσό Ολυμπιονίκη Νίκο Συρανίδη να αναφερθεί στο άθλημα που τον ανέδειξε και τον έκανε ολυμπιονίκη, στη συγχρονισμένη κατάδυση, εξηγώντας στα παιδιά το πόσο σημαντικός είναι ο αθλητισμός στη ζωή μας. Παράλληλα αναδεικτηκε το έργο του Συλλόγου Δυτων για το περιβάλλον καθώς και ορισμένες συμβουλές για την ασφαλή κολύμβηση.

Ο σύλλογος δυτών Κορινθίας είναι στη διάθεση οποιουδήποτε σχολείου της Κορίνθου επιθυμεί να ενημερωθεί για την ασφαλή κολύμβηση, τη δράση του συλλόγου και την αξία της διατήρησης των ακτών καθαρών.
Ευθύνη όλων μας, οι καθαρές θάλασσες και ακτές.
Ας παραδειγματιστούμε όλοι από τη νέα γενιά

Απάντηση