Έστειλε συλλυπητήρια για την κόρη του Νικολόπουλου ενώ είναι ζωντανή !!!!

0

βουτσης

Μία απαράδεκτη γκάφα έκανε σήμερα ο Nίκος Βούτσης στέλνοντας με επίσημη ανακοίνωση συλλυπητήρια στον Νίκο Νικολόπουλο για την κόρη του.

Η ανακοίνωση έγραφε:

«Αγαπητέ Νίκο,
Είναι στιγμές που τα λόγια μοιάζουν φτωχά για να εκφράσουν τη συμπαράσταση στον πόνο της απώλειας ενός τόσο προσφιλούς προσώπου. Δεχθείτε, εσύ και η οικογένειά σου, τα πιο θερμά συλλυπητήριά μου για την απώλεια της αγαπημένης σας κόρης.
Σας συγχαίρω ταυτόχρονα για την απόφασή σας να δωρίσετε τα όργανα του παιδιού σας, δίνοντας με τον τρόπο αυτόν ένα υπέροχο μήνυμα για την αξία της ανθρώπινης ζωής μέσα από την προσφορά στον συνάνθρωπο.
Θα ήθελα, από κοινού μαζί σας, να εξετάσουμε τις δυνατότητες αρωγής της Βουλής των Ελλήνων προς τους ειδικευμένους φορείς θεραπευτικής και εκπαιδευτικής φροντίδας ως ελάχιστο δείγμα ηθικής συμπαράστασης έναντι όσων καθημερινά δίνουν αυτόν τον αγώνα ζωής.».

Ο Νίκος Νικολόπουλος θέλοντας να διαλύσει κάθε φήμη έγραψε στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

«Η Νίκη μας δεν ”έφυγε” ακόμη. Ο Θεός θέλει ακόμη η Νίκη μας να ζει… Εάν είναι θέλημα Θεού πρώτα θα δώσει την καρδούλα της, τα μάτια της και όλα τα ζωτικά της όργανα, χαρίζοντας έτσι Ζωή σε άλλους συνανθρώπους μας. Οι ευχές και οι προσευχές βοηθούν την Νίκη μας και δίνουν κουράγιο σε εμάς»

πηγη

Leave a Reply