Έρος Ραμαζότι-Αντώνης Ρέμος: «Βούλιαξε» το Nammos από κόσμο και εισπράξεις

0

Πλούσιοι Λιβανέζοι, Τούρκοι και Άραβες κατέλαβαν τα τραπέζια των 15.000 ευρώ – Στο 1,6 εκατ. ευρώ ο τζίρος, 385.000 ευρώ τα έσοδα από ΦΠΑ

Η αναμονή στην είσοδο του Nammos το βράδυ της Πέμπτης ξεπερνούσε τα τριάντα λεπτά, όμως αυτό ήταν το τελευταίο που ένοιαζε όλους όσοι στριμώχνονταν, κυρίους, κυρίες, νεαρές καλλονές αλλά και οικογένειες.

Η συνύπαρξη του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι αποδείχτηκε καταλυτική, αφού μέχρι το ξημέρωμα, 1.300 άτομα “βούλιαξαν” την Ψαρού σημειώνοντας ρεκόρ προσέλευσης και εισπράξεων.

Ο συνολικός απολογισμός της βραδιάς σε αριθμούς ζαλίζει, αφού ο τζίρος άγγιξε τα 1,6 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες και τα έσοδα από ΦΠΑ ήταν 385.000 ευρώ. Λαμβάνοντας υπόψη ότι παρόντες ήταν 1.300 άνθρωποι, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι κατά μέσο όρο η κατά κεφαλήν κατανάλωση ήταν στα 1.230 ευρώ.
Οι εφοριακοί που δίνουν ανελλιπώς το παρών στην συγκεκριμένη βραδιά εμφανίστηκαν στην ώρα τους, είχαν τραπέζι και οι κυρίες της ομάδας επέλεξαν τουαλέτες για την περίσταση, ενώ πραγματοποιούνταν έλεγχοι μέχρι τα ξημερώματα.

Λιβανέζοι, Τούρκοι και Άραβες κατέλαβαν τα πρώτα τραπέζια ενώ ο μοναδικός Ελληνας που ήταν πάνω στο κύμα ήταν ο γνωστός Σέρος Μύρτας, που δίνει ανελλιπώς το παρών στην συγκεκριμένη συναυλία κάθε χρόνο.

Η οικογένεια Ζέιν είχε το πλέον κεντρικό τραπέζι και ο Αντώνης Ρέμος σε ένα από τα πολλά highlight της βραδιάς, αφιέρωσε τα “Σπασμένα κομμάτια της καρδιάς” στην κόρη των Λιβανέζων κροίσων που ζουν μόνιμα στην Ελλάδα, Ταμάρα.

Απάντηση