Εργατικό κέντρο Κορίνθου εναντίον ΓΣΕΕ

0

image

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Κορίνθου μετά την συνεδρίαση της Διοίκησης του στις 2/7/15 και ομόφωνα ανακοινώνει ότι :
Η απαράδεκτη απόφαση της Διοίκησης της ΓΣΣΕ να προκληθεί συνταγματική εκτροπή, με την πρόταση για ακύρωση του δημοψηφίσματος της 5/7/15, είναι το λιγότερο κατάπτυστη και η δε προτροπή της στους εργαζόμενους ,να ψηφίσουν σε αυτό αν εφόσον γίνει ναι ,είναι αθλιότητα και προδίδει την υποταγή της στα νεοφιλελεύθερα τρωκτικά και στους μονεταριστές της γερμανικής  ευρωπαϊκής ένωσης  .

Αν η περικοπή του κοινωνικού κράτους , η μείωση μισθών και συντάξεων , η εξαθλίωση του μεγαλύτερου κομματιού της ελληνικής κοινωνίας που επήλθε από τα μνημόνια ,είναι  επίσημη θέση του προεδρείου της  ΓΣΣΕ να συνεχιστεί, λέγοντας ναι ,εμείς δηλώνουμε κατηγορηματικά και σε όλους τους τόνους ότι είμαστε αντίθετοι, με τις φασιστικές νοοτροπίες που προσπαθούν να στρέψουν τους εργαζόμενους υπέρ της μιας άποψης, ο κόσμος της μισθωτής εργασίας έχει  γνώμη , γνώση και κρίση και δεν περιμένει από τον συνάδελφο Παναγόπουλο και τους συν αυτό να του πουν τι θα κάνει .
Πέντε μήνες τώρα δεν οργανώθηκε μια απεργία ένα συλλαλητήριο για την επαναφορά μισθών και συλλογικών συμβάσεων .
Που ήταν η εκτελεστική επιτροπή αυτό το διάστημα ,οργανώνει το εκλογοαπολογιστικό του Μαρτίου του 16 ;
Η οσμή πέμπτης φάλαγγας στο συνδικαλιστικό κίνημα γίνετε δυσωδία .
Για τον χρόνο του δημοψηφίσματος μάλλον η κυβέρνηση παραδειγματίστηκε από τις απεργίες που προκηρύσσονταν αυτά τα πέντε χρόνια συνήθως αφού είχαν ψηφιστεί τα μέτρα .
Εμείς πιστεύουμε στην δημοκρατία και στο συνδικαλιστικό κίνημα που εκφράζει γνήσια ταξικές θέσεις ,εν κατακλείδι πιστεύουμε στην ΓΣΕΕ ,τα πρόσωπα όμως που είναι στην ηγεσία της έχουν εκπέσει στην συνείδηση μας. 
Εμείς συνάδελφοι ήμασταν πάντοτε στο μονοπάτι του αγώνα, δεν θα υποστείλουμε ποτέ την σημαία , δεν τρομοκρατούμαστε ,δεν παραδινόμαστε στο διευθυντήριο της Φρανκφούρτης ,δεν προδίδουμε τις αρχές μας, δεν ξεπουλάμε το αίμα των συναδέλφων μας που έπεσαν .
Είναι χρέος μας απέναντι στα παιδιά μας να διεκδικήσουμε έναν καλύτερο κόσμο και να τους τον παραδώσουμε .
Είναι χρέος μας να τους επιστρέψουμε το χαμόγελο τους .
Είναι χρέος μας να μην μας χαρακτηρίσει ο ιστορικός του μέλλοντος ως φοβισμένα ανθρωπάκια που μπροστά σε τελεσίγραφα γονάτισαν .
ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΕΣ
     Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

  ΚΑΤΕΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣ                                                ΡΑΠΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΤΑ ΜΕΛΗ
ΣΑΜΟΪΛΗΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ

ΜΟΥΖΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ ΦΑΝΗΣ

ΜΠΟΝΤΖΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΤΡΙΠΙΚΕΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΘΗΒΑΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Leave a Reply