Εργαστήριο στο κέντρο της Αθήνας φτιάχνει και πουλάει όπλα teaser

0

Ένα εργαστήριο στο κέντρο της Αθήνας, πολύ κοντά στο κτίριο της  Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης  που κατασκευάζει και πουλάει όπλα-ηλεκτροσόκ, τα γνωστά taser,  αποκαλύπτει σήμερα το protothema.gr σε αποκλειστικό ρεπορτάζ.

Οι παράνομες αυτές συσκευές, όπως θα ακούσετε από τον κατασκευαστή τους, βρίσκονται στα χέρια υπαλλήλων εταιριών σεκιούριτι αλλά και αστυνομικών της ομάδας Ζ που τις αγοράζουν για… προστασία!

Το εντυπωσιακό είναι ότι ο κατασκευαστής των όπλων μπορεί και προμηθεύει με taser τους ενδιαφερόμενους αγοραστές μέσω διαφημιστικής καμπάνιας στο facebook καταφέρνοντας να προσελκύσει και το ενδιαφέρον εκατοντάδων χιλιάδων χρηστών.
Κι αν νομίζετε ότι το βίντεο με τα taser που μπορεί να αποκτήσει ο καθένας αρκεί να πληρώσει 50 ευρώ (για το μικρό) ή 70 ευρώ (για το μεγάλο) έχει περάσει στο… ντούκου, είστε γελασμένοι!Μέχρι σήμερα το βίντεο που διαφημίζει τα taser έχει ξεπεράσει τις 130.000 προβολές!

«Τον ακουμπάς έτσι, βούτα τον» περιγράφει ο εφευρέτης-κατασκευαστής στην κάμερα του protothema.gr πώς λειτουργεί το taser…

Ανάμεσα τους και αρκετοί ανήλικοι που ζητούν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες προκειμένου να αποκτήσουν την παράνομη και εξαιρετικά επικίνδυνη αυτή συσκευή, που σε κάποιες περιπτώσεις, μπορεί να προκαλέσει ακόμα και τον θάνατο…

«Τον Αύγουστο ήμουν αυτόφωρο» παραδέχεται ο κατασκευαστής των taser…

Δείτε το βίντεο   

Απάντηση