Ερασιτεχνική Παναχαϊκή: Ο Κούγιας έλεγε τους οπαδούς αδελφές και πρεζάκηδες!

2

tsao

Ο Κούγιας νομίζει ότι πρέπει να μην πληρώνει στα γήπεδα που παίζει, έβριζε τους οπαδούς και μόνος του έφερε τον εαυτό του απέναντι σε έναν λαό που ακόμα και με τον πιο αδιάφορο αντίπαλο μαζευε 5000 κόσμο.

Ο δήμαρχος Κορινθίων έπρεπε να ρωτήσει τους νομικούς του συμβούλους για το deal που έκανε αφού ο επίτροπος δεν θα επιτρέψει τη δωρεάν χρήση του γηπέδου. Μόνο με τεχνάσματα μπορεί να παίξει για 2 αγώνες η Παναχαϊκή στην Κόρινθο.

Αν δεν τελεσφορήσει το deal είμαστε υποχρεωμένοι να δεκτούμε πίσω τον Κούγια για τους ίδιους νομικούς λόγους. Παρόλα αυτά δε θα παίξει στο γήπεδο της ερασιτεχνικής γιατί μας χρωστά 90000€.

Αυτά και άλλα πολλά στην αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Τσαούσογλου στο Θύμιο Τσαρμπό…

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν μπορεί να φύγει από την Πάτρα. Δεν είναι του Κούγια. Όπως όλες οι ΠΑΕ, είναι συνδεδεμένη με την ερασιτεχνική. Ούτε έδρα μπορεί να αλλάξει, ούτε φανέλα ούτε σήμα. Το απαγορεύει ο νόμος. Και η ηθική. Δεν μπορείς να κλέψεις την ομάδα άλλου. Αλλιώς θα είχαμε περιπλανώμενες ΠΑΕ ανα την Ελλάδα, μια μέρα εδώ την άλλη εκεί. Εκβιάζει ο Κούγιας, όπως κάνει πάντα και με όλους, και ζητάει 3.500.000 για να φύγει και να την αφήσει ελεύθερη. Γιατί περίπου τόσα θα πρέπει να δώσει σε εφορίες ικα κλπ. Λευτεριά θέλουμε από το υποκείμενο αυτό, να πουλήσει, για να αναλάβει την ΠΑΕ Παναχαϊκή ένας αξιοπρεπής άνθρωπος.

  2. Η ΠΑΕ Παναχαϊκή δεν μπορεί να φύγει από την Πάτρα. Δεν είναι του Κούγια. Όπως όλες οι ΠΑΕ, είναι συνδεδεμένη με την ερασιτεχνική. Ούτε έδρα μπορεί να αλλάξει, ούτε φανέλα ούτε σήμα. Το απαγορεύει ο νόμος. Και η ηθική. Δεν μπορείς να κλέψεις την ομάδα άλλων. Αλλιώς θα είχαμε περιπλανώμενες ΠΑΕ ανα την Ελλάδα, μια μέρα εδώ την άλλη εκεί. Εκβιάζει ο Κούγιας, όπως κάνει πάντα και με όλους, και ζητάει 3.500.000 για να φύγει και να την αφήσει ελεύθερη. Γιατί περίπου τόσα θα πρέπει να δώσει σε εφορίες ικα κλπ. Λευτεριά θέλουμε από το υποκείμενο αυτό, να πουλήσει, για να αναλάβει την ΠΑΕ Παναχαϊκή ένας αξιοπρεπής άνθρωπος

Απάντηση