ΕΠΟ: Αναβάλλονται τα πρωταθλήματα λόγω της επίθεσης στον Ζωγράφο

0

ΕΠΟ: Αναβάλλονται τα πρωταθλήματα λόγω της επίθεσης στον Ζωγράφο

Χωρίς αγωνιστική δράση τουλάχιστον το επόμενο Σαββατοκύριακο – Πληροφορίες και για επ΄ αόριστον αναβολή μέσω του μη ορισμού διαιτητών – Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ δέχθηκε μαφιόζικη επίθεση την Πέμπτη στον Κολωνό

Η επίθεση στον Ζωγράφο είναι το θέμα που συζητήθηκε περισσότερο στο ΔΣ της Λίγκας, ενώ έπεσε και στο… τραπέζι της ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, στην έκτακτη συνεδρίαση που διεξήχθη την Παρασκευή, έγινε πρόταση για να αναβληθούν τα πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών την επόμενη εβδομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες έγινε δεκτή.

Η αγωνιστική αδράνεια λοιπόν συνεχίζεται για μια ακόμα βδομάδα, καθώς σε αυτή που διανύουμε υπάρχει η διακοπή λόγω Εθνικών ομάδων.

Η απόφαση αφορά τα πρωταθλήματα της Super League, της Football League και της Γ’ Εθνικής και περνάει… από την ΚΕΔ, η οποία δεν θα ορίσει διαιτητές για τις αναμετρήσεις!

Όπως έλεγαν χαρακτηριστικά στην Ομοσπονδία. «εμείς δεν ξαναορίζουμε διαιτητές και οι διαιτητές δεν θέλουν να ξανασφυρίξουν»!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τραπέζι έπεσε και πρόταση για επ΄ αόριστον αναβολή ενώ όλοι αναμένουν την ανακοίνωση της ΕΠΟ που θα αποσαφηνίζει τι ακριβώς αποφασίστηκε στη συνεδρίαση του Δ.Σ.

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΕΔ δέχθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, μαφιόζικη επίθεση από δύο αγνώστους που τον έστειλαν στο νοσοκομείο με διάσειση.

Οι άγνωστοι που επέβαιναν σε μηχανή του είχαν στήσει καρτέρι στον Κολωνό και μόλις τον αντίκρισαν του επιτέθηκαν και φέρεται να τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι!

Ο πρώην διεθνής διαιτητής μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό για τις πρώτες βοήθειες όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί διάσειση.

Leave a Reply