Επίθεση Πνευματικού στον Νανόπουλο επειδή τον ρώτησε για τις κλήσεις και τις διακοπες νερου

0

Μια πρωτοφανή επίθεση κατά του επικεφαλής της Συμμαχίας Πολιτών Βασίλη Νανόπουλου εξαπέλυσε ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός όταν καλέστηκε να απαντήσει στα 2 θέματα που αναδείξαμε μέσω του eKorinthos.gr

Δηλαδή τις 19000 κλήσεις που απέστειλε ο δήμος για παραβάσεις που χρονολογουνται ακόμα και από το 2005 αλλά και για τις συνεχείς διακοπές νερού σε τοπικά διαμερίσματα και τη μη έγκυρη ενημέρωση από το Site της ΔΕΥΑΚ και τους λόγους που γίνεται αυτό.

Ο δήμαρχος Κορινθίων αποκάλεσε επικίνδυνο για την πόλη τον κ. Νανόπουλο, είπε πως παρά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που έχει με τα μάτια ανέβηκε 2 φορές Στυμφαλία για να διασφαλίσει επαρκή ποσότητα νερού και πως οι διακοπές έγιναν για να μην πέσει νερό γεωτρήσεων στο δίκτυο.

Μόλις τη Δευτέρα σε δικές του δηλώσεις ο διευθυντής της ΔΕΥΑΚ κ. Καραμανλής είχε επισημάνει στον Ηλέκτρα το μεγάλο πρόβλημα ανεπάρκειας των πηγών για να υδροδότηση το Δήμο Κορινθίων και είχε πει πως εξετάζεται το ενδεχόμενο χρήσης νερού από γεωτρήσεις ώστε να σταματήσουν οι διακοπές. 

Παράλληλα για τις κλήσεις ο δήμαρχος Κορινθιων είπε πως κάνουν αυτό που πρέπει για να έχουν οι παραβάτες την ευκαιρία να πάνε να ρυθμίσουν τις οφειλές τους με τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος και σημαντικές απαλλαγές.

Leave a Reply