Επιτελους!Την Πέμπτη ο αγιασμός, την Παρασκευή τα έργα!

0

Το πλάνο των ανθρώπων της Ένωσης… πηγαίνει κατ’ ευχήν, αφού την Τριτη εκδιδεται  η οικοδομική άδεια. Σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες, το διαδικαστικό κομμάτι της έκδοσής της ξεκίνησε σήμερα το πρωί και επί της ουσίας μέχρι το απόγευμα ολοκληρωνεται. Το μόνο που απομένει, είναι να εκδοθεί και επίσημα αύριο, προκειμένου στην συνέχεια να την παραλάβουν οι ιθύνοντες της ΑΕΚ και να προχωρήσουν για τα επόμενα βήματα, που είναι ήδη… κανονισμένα.

Η γιορτή που επιθυμούσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης να πραγματοποιηθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια με αγιασμό για την έναρξη των εργασιών, «κλείδωσε» για το απόγευμα της Πέμπτης. Θα ξεκινήσει στις 19.00, θα είναι ανοικτή για τον κόσμο και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτήν θα υπάρχουν υψηλές παρουσίες και εκπλήξεις, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν κανονίσει και την τελευταία λεπτομέρεια. Άλλωστε, γι’ αυτό το λόγο είχαν επισκεφτεί τη Νέα Φιλαδέλφεια τις προηγούμενες ημέρες τόσο το αφεντικό της ΑΕΚ προσωπικά, όσο και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος.

Την επόμενη ημέρα, δηλαδή, το πρωί της Παρασκευής, θα ξεκινήσουν τα έργα. Οι ιθύνοντες της «Δικέφαλος 1924» έχουν ήδη παραγγείλει όλα τα απαραίτητα, προκειμένου να στηθεί το εργοτάξιο στο οικόπεδο της ΑΕΚ, το οποίο -όπως είχατε διαβάσει- θα έχει στην περίφραξή του συνθέσεις με στιγμές από την ιστορία της ομάδας.

Leave a Reply