Επιτέλους συνεδρίασε το ΔΣ του Επιμελητηρίου Κορινθίας

0

Σε μια ακόμα επεισοδιακη συνεδρίαση και με ιδιαίτερα έντονους τόνους υπήρξε για πρώτη φορά μετά από πολυ καιρό απαρτία και συμβούλιο.

Οι τόνοι ήταν ιδιαίτερα ψηλοί με αψιμαχίες μεταξύ των πρώην συμμάχων με την κ. Ταουξιδη με είναι αντίθετη με τον τρόπο που προχωρούσε η συνεδρίαση.

Αποτέλεσμα ήταν να γίνει η ψηφοφορία για τον απολογισμο του 2018 να υπερψηφιστεί από 6 , 11 καταψήφισαν και 1 λευκό.

Υπέρ των δράσεων που έγιναν το 2018 ψήφισαν 8 ενώ 10 ψήφισαν λευκό.

Ομόφωνα ψηφίστηκε η δημιουργία δομής στηριξης επιμελητηρίων.

Συζητηση επίσης έγινε για τη διοργάνωση της εκθεσης Πελοποννήσου από συγκεκριμενο επιχειρηματικά και όχι από το Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Η απόφαση είναι να συμμετάσχει το Επιμελητήριο Κορινθίας εφόσον υπάρχουν οι ανάλογες άδειες για Έκθεση αλλιώς να μην συμμετάσχει.

Ο Σωτήρης Μουρίκης υπερθεματισε θυμιζοντας ότι στην περσινή διοργάνωση υπηρξε πόλεμος από το επιμελητήριο Αρκαδιας και για το λόγο αυτό μη δοθεί ακόμα απαντησ για τη συμμετοχη αν είναι Πελοπόννησος EXPO που τότε άμεσα να υπαρξει έγκριση.

Η Μαρίνα Ταουξιδη επεσήμανε ότι πρέπει να απομονώνονται οι πολιτικές αποφάσεις απο τα επιμελητήρια και για το καλό του Επιμελητηρίου πρέπει να συμμετέχει στην Εκθεση αν υπάρχουν οι ανάλογες αδειες όχι ομως σαν συνδιοργανωτές.

Η πρόταση αυτή ψηφίστηκε ομόφωνα.

Απάντηση