Επενδύει ο Δήμος Βέλου Βόχας με εκδηλώσεις στο χωριό του Αη Βασιλη

0

image

Ο καινούριος μήνας ξεκινά με νέες εκδηλώσεις στο ΄΄Χωριό του Αϊ Βασίλη΄΄ στο Δήμο Βέλου Βόχας.

Οι μικροί μας ϕίλοι θα έχουν την ευκαιρία καθημερινά από σήμερα Δευτέρα 1η Δεκεμβρίου έως και την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου να απολαύσουν δίωρο πρόγραμμα από τις 6.00 μ.μ. έως τις 8.00 μ.μ. με τον Άγιο Βασίλη, τον Τάρανδο, τη Μίκυ, την Παραμυθού, Ταχυδρομείο του Αϊ Βασίλη, κατασκευές Χριστουγεννιάτικες, face painting και πολλές πολλές εκπλήξεις.

Την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου από τις 3.00 μ.μ. έως και τις 8.00 μ.μ. οι μικροί μας ϕίλοι του Παιδικού Σταθμού Βέλου με τους γονείς τους και τις δασκάλες τους θα κατασκευάσουν χριστουγεννιάτικα στολίδια και όμορϕες δημιουργίες.

Το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου στις 8.30μ.μ. ο Πολιτιστικός Σύλλογος  Κορινθίων ΄΄ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ΄΄ θα παρουσιάσει λάτιν χορούς στην αίθουσα εκδηλώσεων του Χωριού.

Την Κυριακή στις 5 μ.μ. θα γίνει αϕήγηση παραμυθιού και στη συνέχεια στις 6 μ.μ. ο Αθλητικός Σύλλογος SHOTOKAN KARATE ΄΄ΠΕΡΣΕΑΣ΄΄ θα παρουσιάσει πρόγραμμα με karate και ρυθμική γυμναστική.

Τέλος στις 7 μ.μ.  η χορωδία του Χορευτικού και Λαογραϕικού Συλλόγου Άσσου ΄΄Η ΡΕΑ΄΄  θα χαρίσει στιγμές χαράς και αγαλλίασης με τα όμορϕα τραγούδια που θα παρουσιάσει.

Ελάτε να μοιραστούμε στιγμές χαράς και να γίνουμε πάλι παιδιά.

 

Σας περιμένουμε όλους…

     Γραϕείο Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων

Leave a Reply