Επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου μετά τη λήξη της αναμέτρησης ΟΦΗ-ΠΑΟ

0

Επεισόδια εντός και εκτός γηπέδου μετά τη λήξη της αναμέτρησης ΟΦΗ-ΠΑΟ

Λίγα λεπτά μετά την ολοκλήρωση του παιχνιδιού ΟΦΗ-Παναθηναϊκός, τα μέλη της αποστολής του «τριφυλλιού» κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια του «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».
Η είσοδος της φυσούνας είναι μπροστά από τη θύρα 4 και, τη στιγμή που εισερχόταν ο επιμελητής, Γρηγόρης Παπαβασιλείου, δέχτηκε ένα κομμάτι τσιμέντο στο κεφάλι.
Το χτύπημα ήταν αρκετό σοβαρό και του προκάλεσε πληγή, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ράμματα για το κλείσιμο της. Άμεσα, το ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού του έδωσε τις πρώτες βοήθειες και σταμάτησε την αιμορραγία.

Ο Παπαβασιλείου δεν ήταν το μόνο θύμα, αφού ο Νίκος Καρέλης κατά την αποχώρηση του, έγινε στόχος ενός καπνογόνου, το οποίο τον βρήκε στο μπουφάν και ευτυχώς δεν τον έκαψε.

Παράλληλα, μπροστά από τη φυσούνα έσκασε μία βόμβα μολότοφ, χωρίς όμως να απειλήσει κάποιον απ΄ όσους κινούνταν κοντά της.

Τέλος, μετά τη λήξη του παιχνιδιού, στους χώρους περιμετρικά του γηπέδου σημειώθηκαν επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς του ΟΦΗ και στην Αστυνομία, καθώς οι πρώτοι επιχείρησαν να προσεγγίσουν τα αποδυτήρια.

Απάντηση