Ένωση Σωματείων Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου: Στην Πρωτοπορία ο Δήμος με την εγκατάσταση ελαφριάς κατασκευής προπονητηρίου στην Κόρινθο

0

Στην Πρωτοπορία ο Δήμος με την εγκατάσταση ελαφριάς κατασκευής προπονητηρίου στην Κόρινθο.Με την παρούσα επιστολή μας θα θέλαμε να εκφράσουμε ως Ένωση, τα θερμά μας συγχαρητήρια τόσο στον Δήμο Κορινθιών και προσωπικά στο Δήμαρχό, όσο και στην Διοίκηση του Κέντρου Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Κορινθίων, για την απόφασή τους να προχωρήσουν στην εγκατάσταση κλειστού ελαφριάς Κατασκευής Προπονητηρίου, εντός των εγκαταστάσεων του Αθλητικού Κέντρου.

Η κατασκευή της συγκεκριμένης αθλητικής εγκατάστασης, εκτός της επίλυσης χρόνιων προβλημάτων ανεύρεσης ωρών προπόνησης από τα σωματεία, ανοίγει το δρόμο με μικρό οικονομικό κόστος, να διαμορφωθούν αντίστοιχα προπονητήρια και σε άλλες περιοχές.

Τόσο στις γειτονιές και τα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Κορινθιών, όσο και για άλλους Δήμους στην Πελοπόννησο.Ελπίζουμε την πρωτοπορία του Δημάρχου κ. Νανόπουλου Βασίλη, να ακολουθήσουν και άλλοι Δήμαρχοι, επιλύοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σωματεία από έλλειψη Κλειστών Αθλητικών Υποδομών.

Το οφείλουμε στην Νεολαία και στους πολιτες, σε μια εποχή που εθισμός στο διαδίκτυο επιβάλλει να τα επαναφέρουμε στον Αθλητισμό και την υγιή ενασχόληση.

Γιατί «Αθλητισμός χωρίς Αθλητικούς Χώρους σημαίνει Παιδεία χωρίς σχολεία».

Leave a Reply