Η ενοικιάστρια ξαφριζε τη σπιτονοικοκυρά

0

imagehandler-9

Η ιδιοκτήτρια κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας ότι στις 25 Οκτωβρίου και στις 8 και 11 Νοεμβρίου έκαναν σταδιακά φτερά από το σπίτι της 1.860 ευρώ που είχε κρυμμένα στη ντουλάπα του υπνοδωματίου της

Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της σπιτονοικοκυράς της μια νεαρή Ελληνίδα που είχε νοικιάσει ένα διαμέρισμα στην Αμαλιάδα κι έτσι η 57χρονη γυναίκα έφευγε από το σπίτι της αφήνοντας ανοιχτή πόρτα. Όμως, τις τελευταίες 20 ημέρες έπεσε τρεις φορές θύμα κλοπής και άρχισε να υποψιάζεται την 21χρονη ενοικιάστρια!

Η ιδιοκτήτρια κατήγγειλε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας ότι στις 25 Οκτωβρίου και στις 8 και 11 Νοεμβρίου έκαναν σταδιακά φτερά από το σπίτι της 1.860 ευρώ που είχε κρυμμένα στη ντουλάπα του υπνοδωματίου της. Εκείνοι ξεκίνησαν προανάκριση, στο πλαίσιο της οποίας ανέκριναν την 21χρονη κοπέλα που «έσπασε» και ομολόγησε τις κλοπές.

Πάνω της βρέθηκαν 50 ευρώ και στο διαμέρισμά της άλλα 450 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Η 21χρονη δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή, η οποία θα συνοδευτεί από την αναπόφευκτη… έξωση!

Απάντηση