Ένας 30χρονος πίσω από 10 κλοπές σε σπίτια στην Κόρινθο

0

diarriktisss_543_355

Εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Κορίνθου, δώδεκα περιπτώσεις κλοπών και απόπειρας κλοπής σε σπίτια στην Κόρινθο και σε χωριά της περιοχής, ενώ για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορείται ένας 30χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς.

Επιπλέον, ο 30χρονος τυγχάνει ήδη έγκλειστος στις Δικαστικές Φυλακές Ναυπλίου, για κλοπή. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξακριβώθηκε ότι ο 30χρονος μαζί με άγνωστους συνεργούς του κατά το χρονικό διάστημα από 3 Νοεμβρίου 2014 έως την 26 Μαΐου 2016, στην Κόρινθο και σε χωριά της Κορίνθου και του Λουτρακίου, έκαναν συνολικά δέκα κλοπές και δύο απόπειρες κλοπής σε σπίτια.

Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει χρυσαφικά, ηλεκτρονικές, οικιακές συσκευές κ.ά., η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά τις 23.500 ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply