Έναρξη νέας προπονητικής περιόδου στο Βόλεϊ και τη Ρυθμική Γυμναστική

0

image

Ο Α.Γ.Σ. ‘Aπις, συνεχίζοντας με την ίδια φιλοσοφία ως προς τον αθλητισμό, ανακοινώνει την έναρξη νέας προπονητικής περιόδου για αγόρια και κορίτσια τα οποία θέλουν να μυηθούν στη μαγεία του Αθλητισμού με ομαδικό πνεύμα και εφαρμογή των αρχών του ευ αγωνίζεσθαι.

Η μακρόχρονη εμπειρία και η αγάπη μας προς τον αθλητισμό, εγγυώνται την σωστή πορεία υπό την καθοδήγηση των προπονητών, για μεν το Βόλεϊ, του κ. Νανόπουλου Γιώργου, καθηγητή Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στο Βόλεϊ και προπονητού Βόλεϊ Α’ κατηγορίας, για δε τη Ρυθμική Γυμναστική, της κας Καρβουντζή Πέννυς, καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής με ειδίκευση στη Ρυθμική Γυμναστική.
Έναρξη Μαθημάτων – Προπονήσεων: Δευτέρα 11.1.2016

image

image

Εγγραφές και Πληροφορίες:
Για το Βόλεϊ: στο κλειστό Γυμναστήριο Βέλου, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 16:00 έως 18:00 και Σαββάτο 11:00 έως 13:00 για τα τμήματα Μίνι αγοριών και κοριτσιών, Παμπαίδων, Παγκορασίδων, Παίδων, Κορασίδων, Εφήβων, Νεανίδων. Για το τμήμα Ενήλικων Γυναικών, κάθε Πέμπτη 21:00 έως 22:00 και Σαββάτο 10:00 έως 11:00.
Για την Ρυθμική Γυμναστική, για κορίτσια 3 ετών και άνω: κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 17:30 έως 20:30, στη νέα αίθουσα του Συλλόγου μας (δίπλα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Βέλου Βόχας).
Επίσης, οι εγγραφές συνεχίζονται για τα μαθήματα: Μοντέρμου Χορού – Latin (τμήματα παιδικά και ενηλίκων) και Κλασικής Κιθάρας.

Απάντηση