Ένα πολύ σημαντικό VB Live απόψε με βασική θεματική το Διαδίκτυο

0

Παρασκευή και ένα ακόμα VB Live είναι στα σκαριά για τις 9 το βράδυ απόψε με πολύ ενδιαφέρουσα θεματολογία και σημαντικές καλεσμένες.

Καλεσμένη στο πρώτο μέρος η κυρία Φωτεινή Δημοπούλου, η στενή συνεργάτιδα του Στρατηγού Μανώλη Σφακιανάκη στo CSI Institute, με βαθειά γνώση στα θέματα του Κυβερνοεγκλήματος, DPO expert και έχει διαχειριστεί σημαντικές υποθέσεις. Η Φωτεινή Δημοπούλου είναι δικηγόρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών και Υποψήφια Διδάκτωρ Ποινικού Δικαίου της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι διπλωματούχος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Μεταπτυχιακών Διπλωμάτων Ειδίκευσης στο Αστικό και στο Ποινικό Δίκαιο της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Θα αναφερθεί στους κινδύνους του Διαδικτύου για μικρούς και μεγάλους και θα μας αναλύσει τι μπορούμε να κάνουμε στις κυριότερες και πιο συνηθισμένες περιπτώσεις.

Στο δεύτερο μέρος, θα συζητηθούν ζητήματα καταναλωτικής και επιχειρηματικής συμπεριφοράς στην εποχή της απότομης ψηφιακής μετάβασης ειδικά εν μέσω των lock-down. Θα δούμε πως αλλάζουν τα δεδομένα και οι προσεγγίσεις, θα αναλύσουμε τον τρόπο με τον οποίο αυτή η νέα πραγματικότητα αναδιαμορφώνει σιωπηρά τις επιλογές μας. Όλα αυτά θα γίνουν με μια expert στο Marketing και την Επικοινωνία, με πλούσιο ερευνητικό έργο στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Καλεσμένη θα είναι η Χριστίνα Βλάσση, αγαπημένο πρόσωπο για τον τόπο μας και όχι μόνο, επίσης ως DJ και ραδιοφωνική παραγωγός με θητεία σε μεγάλα ραδιόφωνα όπως ο 96.9 Rock FM, ο Galaxy 92 FM (official) καθώς και σε σταθμούς της Κορινθίας μας.

Το Live προβάλλεται στο προφίλ του Βασίλη Μπαλάφα στο Facebook και από το eKorinthos σε αυτή την ανάρτηση όταν ξεκινήσει, ΖΩΝΤΑΝΑ.

 

 

 

Leave a Reply