Εμπλοκή με τις ημερομηνίες των play offs, αντιδρά η Nova

0

Η ΕΠΟ όρισε τον τελικό κυπέλλου στις 17 Μαΐου, ωστόσο αυτός o ορισμός επιφέρει αυτομάτως αλλαγές στις ημερομηνίες των play offs. Υπάρχει ένα σενάριο που μπορεί να ολοκληρωθούν και οι δύο διοργανώσεις στα προκαθορισμένα πλαίσια, δηλαδή μέχρι την Κυριακή 29 Μαΐου, ωστόσο η Nova αντιδρά.

image

Η συνδρομητική πλατφόρμα επιμένει σε ό,τι αναφέρει η επιστολή της Κυριακής. Δηλαδή ότι το προκαθορισμένο πρόγραμμα πρέπει να τηρηθεί απαρέγκλιτα αλλιώς θα προβεί σε κυρώσεις.

Κατόπιν τούτων το ενδιαφέρον μετακυλίεται στη Super League και στο πώς θα χειριστεί το αίτημα του βασικού της χρηματοδότη. Επίσης αναμένεται η στάση της ΑΕΚ, ενώ προς το παρόν το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, τηρεί σιγή ιχθύος. Από την άλλη πλευρά Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ φαίνεται πως δεν εγείρουν αντιρρήσεις σε ενδεχόμενες τροποποιήσεις ώστε να εξυπηρετηθούν και οι δύο διοργανώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες του soccerplus το μοναδικό πλάνο προκειμένου να «χωρέσουν» και οι δύο διοργανώσεις ως τις 29 Μαΐου έχεις ως εξής:

Να μετατεθεί μία μέρα πριν η 2ηαγωνιστική και να διεξαχθεί Σάββατο (14/5) αντί για Κυριακή (15/5), ώστε να καλυφθεί το απαιτούμενο 48ωρο μεταξύ δύο αγώνων, που στην προκειμένη περίπτωση αφορά την ΑΕΚ, που την Τρίτη έχει τον τελικό Κυπέλλου. Από εκεί και πέρα η3η αγωνιστική θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 20 Μαΐου, η 4η αγωνιστική τη Δευτέρα στις 23 Μαΐου, η 5η αγωνιστική την Πέμπτη στις 26 Μαΐου και η 6η αγωνιστική την Κυριακή στις 29 Μαΐου.

Όπως φαίνεται από τα παραπάνω οι ομάδες που συμμετέχουν στα play offs θα υποχρεωθούν να δώσουν τέσσερις αγώνες σε διάστημα δέκα ημερών και ειδικά η ΑΕΚ πέντε ματς σε 13 ημέρες μαζί με τον τελικό του Κυπέλλου!

πηγη

Απάντηση