«Έμεινα έγκυος στο παιδί του Στέλιου Καζαντζίδη»

0

Εδώ και πολλά χρόνια είναι γνωστό πως ο Στέλιος Καζαντζίδης δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, καθώς είχε ένα ατύχημα στον Στρατό. Πιο συγκεκριμένα, οι διάφορες βιογραφίες του τραγουδιστή αναφέρουν πως «δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει γιατί ένα μουλάρι τον χτύπησε στα γεννητικά του όργανα». Η Καίτη Γκρέυ, όμως, φέρεται να το ανατρέπει, καθώς μιλώντας στην εφημερίδα Espresso αποκαλύπτει πως όχι μόνο μπορούσε να κάνει παιδιά αλλά είχε μείνει και έγκυος με το μωρό του Στέλιου Καζαντζίδη.

«Ποιος λέει ότι ο Στέλιος δεν έκανε παιδιά; Εγώ έμεινα μαζί του έγκυος σ’ ένα αγοράκι αλλά απέβαλα, όταν ήμουν τεσσερισήμισι μηνών έγκυος», αποκαλύπτει η γνωστή τραγουδίστρια. Μάλιστα, η Καίτη Γκρέυ αναφέρει πως η εγκυμοσύνη της είχε κάνει πολύ χαρούμενο τον Στέλιο Καζαντζίδη, ο οποίος της έλεγε πως αν δεν προσέχει και το χάσει… θα την χωρίσει!

 

«Ένα βράδυ που η κυρα-Γεσθημανή (μητέρα Στέλιου Καζαντζίδη) είχε γρίπη και δεν μπορούσε να με συνοδεύσει στο μαγαζί, ήρθε μαζί μου για συνοδός ο αδερφός του Στέλιου, ο Στάθης. Εκείνο το βράδυ έπαθα αποβολή. Στο νοσοκομείο, όταν ξύπνησα από τη νάρκωση της απόξεσης που μου έκανε ο γιατρός, είδα τον Στάθη να είναι μαζί μου στο δωμάτιο και να μου κρατάει το χέρι. Ο αδερφός του Στέλιου είναι μάρτυρας της αποβολής μου».

Leave a Reply