Εκτός ΝΔ ο Φαήλος Κρανιδιώτης

0

2cedab68-b642-43a4-b939-9c7c4b8fa270

Μια ανάρτηση στο Twitter, από τον Φαήλο Κρανιδιώτη που σχολίαζε το θέμα που προέκυψε με τον Γιάννη Μουζάλα, τον οδήγησε στην πόρτα της εξόδου από τη Νέα Δημοκρατία, καθώς προκάλεσε την άμεση αντίδραση του προέδρου της Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Κρανιδιώτης στο μήνυμα που ανήρτησε έγραφε, «Βρε το Μουζάλα. Το αμόλησε το «Μακεδονία» για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. Ο Τσίμας ο γεροκνίτης ρίγησε από τη Σνοφίτικη ηδονή αλλά το πέρασε ντούκου για να μην καρφωθεί. Έξι ακόμα κυπαρίσσια στο Γουδί, τομάρια κι εγώ εθελοντής να σας δέσω τα χέρια με σύρμα το χάραμα».

Νέα Δημοκρατία – Φαήλος Κρανιδιώτης – διαγραφή – ανάρτηση facebook

Η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας ήρθε και πάλι μέσω tweet στο οποίο έγραψε, «μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της Νέας Δημοκρατίας».

Νέα Δημοκρατία – Φαήλος Κρανιδιώτης – διαγραφή – ανάρτηση facebook

Νωρίτερα και για το ίδιο θέμα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία υποστήριζε πως: Η δήλωση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, του υποψήφιου βουλευτή και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Φ. Κρανιδιώτη σχετικά με τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα, προκαλεί αποτροπιασμό και παραπέμπει ευθέως σε φασιστικές απόψεις και πρακτικές. Η ΝΔ δεν μπορεί να είναι όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας.

Απαιτούμε από τη ΝΔ και τον κ.Μητσοτάκη να καταδικάσουν απερίφραστα τα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης περί «εκτέλεσης» του Γ. Μουζάλα και να διαχωρίσουν τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις αθλιότητες που εκστομίζουν στελέχη της.

Πηγή

Leave a Reply