Η έκθεση αυτοκινήτου της Αθήνας

0

imagehandlerΉδη, η πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων φέρεται να αγκάλιασε την φετινή διοργάνωση ενώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή και άλλων εταιρειών.

Λίγες εβδομάδες μετά τη γεμάτη παγκόσμιες και ευρωπαϊκές πρεμιέρεςέκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού, έρχεται το εγχώριο αντίστοιχο ραντεβού, η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016», που θα διεξαχθεί στις 22-30 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο). 

Ήδη, η πλειοψηφία των εισαγωγέων αντιπροσώπων φέρεται να αγκάλιασε την φετινή διοργάνωση ενώ υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για συμμετοχή και άλλων εταιρειών. Ειδικότερα, στην Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016» συμμετέχουν οι (κάντε κλικ πάνω στις μάρκες για ειδήσεις):
Alfa Romeo
Audi
Dacia
Fiat
Honda
Jeep
Mercedes
Mitsubishi
Nissan
Renault
Seat
Skoda
Subaru
Suzuki
VW
Volvo, κα.

Η θέση της φετινής διοργάνωσης ενισχύεται και για έναν ακόμη λόγο, καθώς θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τους επισκέπτες μετά τις πρόσφατες αλλαγές στη φορολογία των αυτοκινήτων, που διαμορφώνουν νέες τάσεις στην εγχώρια αγορά. 

Οι εισαγωγείς αντιπρόσωποι θα ενημερώσουν τους καταναλωτές μεταξύ άλλων για τα νέα μοντέλα, τις νέες τιμές, τις προωθητικές ενέργειες και τα νέα προγράμματα τους. Παράλληλα θα υπάρχουν προϊόντα και υπηρεσίες, που είναι συνδεδεμένα με το αυτοκίνητο και τις δραστηριότητες που προκύπτουν, από την χρήση και την συντήρηση του. 

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στο πρόγραμμα αναβάθμισης της έκθεσης περιλαμβάνονται τα εξής: 

Εσωτερικός εκθεσιακός χώρος 
– Εξασφαλίσθηκε η προσθήκη ενός νέου χώρου έκτασης 1.500 τ.μ. για να εξυπηρετηθούν καλύτερα οι ανάγκες προβολής των εισαγωγέων αυτοκινήτων. 
– Ο αναθεωρημένος σχεδιασμός συνέβαλε στην καλύτερη εκμετάλλευση και του τελευταίου διαθέσιμου τ.μ. – Αναβαθμίστηκαν ο φωτισμός και οι ενημερωτικές πινακίδες. 
– Επιλέχθηκαν νέα υλικά για την διακόσμηση. 
– Δημιουργήθηκαν σημεία πληροφόρησης και ενημέρωσης του κοινού. Εξωτερικός εκθεσιακός χώρος – Νέος χώρος στάθμευσης των αυτοκινήτων 5.000 θέσεων. 
– Νέα ομορφότερη και πιο λειτουργική είσοδος της έκθεσης.
– Αναδιοργάνωση του χώρου που φιλοξενεί τα Test Drives. 
– Νέες δραστηριότητες που προβάλουν την αυτοκίνηση και την ασφάλεια. 
– Έντονη σήμανση όλων των σημείων και του χώρου στάθμευσης των αυτοκινήτων

 Περισσότερα, 22 με 30 Οκτωβρίου!

Απάντηση