Εξώδικο Αλέξη Κούγια στον δήμο Πατρέων και την ερασιτεχνική Παναχαϊκή

0

panaxaikh

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ, ΕΞΩΔΙΚΟΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Της ανώνυμης ποδοσφαιρικής εταιρίας με την επωνυμία «ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Γ.Ε. 2005» που εδρεύει στην Πάτρα,νομίμως εκπροσωπούμενης υπό του Προέδρου αυτής Κούγια Αλεξίου , κατοίκου Αθηνών ,

ΠΡΟΣ…

Τον Δήμο Πατρέων , Μαιζώνος 108,
Το εις Πάτρα εδρεύων Αθλητικό ερασιτεχνικό σωματείο Παναχαϊκή Γυμναστική Ένωση , Τέρμα Έλληνος Στρατιώτου.
Όπως γνωρίζεται η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ. Ε. 2005 και την επόμενη αγωνιστική σεζόν 2015-2016 θα αγωνίζεται στην Football League το πρωτάθλημα της οποίας θα διεξαχθεί σε έναν όμιλο πιθανότατα με 16 ομάδες.

Όπως γνωρίζεται ο Δήμος Πατρέων απάντησε αφ’ ενός μεν αρνητικά στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος Football League για την αποκλειστική παραχώρηση της χρήσεως του κεντρικού γηπέδου του Παμπελοποννησιακού σταδίου λόγω της πολιτικής φιλοσοφίας του Δήμου η οποία είναι απολύτως σεβαστή και με το ίδιο έγγραφο συνέστησε στην διοργανώτρια αρχή να αξιοποιήσει το ιδιόκτητο από την δεύτερη από εσάς ιστορικό γήπεδο της Αγυιάς και να ορίζει εκεί τους αγώνες της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ. Ε. 2005.

Όπως έγινε γνωστό σε εμάς ο πρόεδρος της δεύτερης από εσάς επισκέφθηκε τον πρόεδρο της διοργανώτριας Football League κ. Σπύρο Καλογιάννη και του ζήτησε και αυτός τον υποχρεωτικό ορισμό των αγώνων της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ. Ε. 2005 στο ποδοσφαιρικό στάδιο της Αγυιάς ισχυριζόμενος ότι πλέον πληροί όλες τις προϋποθέσεις ασφάλειας και εγκαταστάσεων ( χλοοτάπητα σε άριστη κατάσταση , χώρους υγιεινής , πυρασφάλεια, αποδυτήρια κ.λ.π.).

Ο πρόεδρος του ερασιτεχνικού σωματείου απέκρυψε στον κ. Καλογιάννη ότι το συγκεκριμένο στάδιο από το οποίο η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ. Ε. 2005 εκδιώχθηκε με αίτηση ασφαλιστικών μέτρων τα οποία ενεργοποίησε η ερασιτεχνική Παναχαϊκή έχει εγκατασταθεί μία εταιρεία Ακαδημιών του επιχειρηματία κ. Ροζή , του οποίου νομικός σύμβουλος είναι ο γραμματέας του ερασιτέχνη κ. Τσαούσογλου και η οποία ακαδημία αριθμεί 250 μικρούς αθλητές οι οποίοι καθημερινά , ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών ,χρησιμοποιούν όλα τα γήπεδα αλλά και τις εγκαταστάσεις τις οποίες ανακατασκευάσαμε εμείς (τέλειο αρδευτικό σύστημα, καινούργιο χλοοτάπητα , καινούργια αποδυτήρια , καινούργια γραφεία , καινούργια καφετέρια , ανακατασκευή της πρόσοψης του γηπέδου αλλά και άλλα) δαπανώντας 400000,00€ και πλέον και τα οποία ουδέποτε συμψηφίστηκαν η τουλάχιστον εκτιμήθηκαν από την ερασιτεχνική Παναχαϊκή .

Μετά τον χθεσινό αγώνα της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή με την Π.Α.Ε. Ολυμπιακό Βόλου το σύνολο των ποδοσφαιριστών της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ. Ε. 2005 αλλά και οι προπονητές της ζήτησαν από τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ. Ε. 2005 να κάνει τα πάντα ώστε αυτή η εξαιρετική ομάδα η οποία έχει δημιουργηθεί και η οποία συνεχίζει και τιμά την ιστορία της Παναχαϊκής πανελληνίως κάθε Σαββατοκύριακο να αγωνισθεί την νέα σεζόν οπωσδήποτε στην Πάτρα διότι είναι άδικο εν’ αντιθέσει με τους αντιπάλους της να παίζει μονίμως εκτός έδρας και χωρίς να την απολαμβάνουν οι χιλιάδες των οπαδών της.

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ. Ε. 2005 δεσμεύθηκε ότι θα εξαντλήσει κάθε δυνατότητα ώστε η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ. Ε. 2005 να αγωνισθεί και πάλι στην Πάτρα.

Στα πλαίσια αυτής της δεσμεύσεως , σας προσκαλούμε όπως άμεσα με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πατρέων στο Δημαρχιακό Μέγαρο να γίνει συνάντηση μεταξύ του Δημάρχου Πατρέων η εκπροσώπου του , του Προέδρου της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής και του Προέδρου της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ. Ε. 2005 ώστε εξαντλώντας κάθε περιθώριο αμοιβαίων υποχωρήσεων να επιστρέψει η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ. Ε. 2005 στο φυσικό της χώρο εφόσον αυτός είναι δυνατόν να αδειοδοτηθεί , ώστε ποδοσφαιριστές , προπονητές και οπαδοί της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ. Ε. 2005 να την οδηγήσουμε στον φυσικό της χώρο στην Super League όπου με βάση τους 20 ποδοσφαιριστές της που δεσμεύονται μαζί της με μακροχρόνια συμβόλαια και εκ των οποίων οι μισοί είναι Αχαιοί να παραμείνει εκεί για πάντα.

Η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ. Ε. 2005 δεσμεύεται σε περίπτωση όπου κατά την οποία απαιτούνται επισκευές είτε για τον χλοοτάπητα είτε για επισκευές για να αδειοδοτηθεί το γήπεδο , τις δαπάνες της αναλαμβάνει η ίδια συμψηφίζοντας όμως τα χρήματα είτε με προηγούμενες απαιτήσεις εφόσον πράγματι υπάρχουν είτε με μελλοντικές απαιτήσεις προς το ερασιτεχνικό σωματείο της Παναχαϊκής.

Η απόφαση πρέπει να ληφθεί οπωσδήποτε μέσα σε μία εβδομάδα διότι αυτό είναι ιδιαίτερα κρίσιμο εν’ όψει της Γενικής συνέλευσης της Football League στην οποία προαπαιτούμενο για να συμμετάσχει Π.Α.Ε. στο πρωτάθλημα της Football League για το 2015-2016 είναι μόνιμο παραχωρητήριο και η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή Γ. Ε. 2005 το μόνο παραχωρητήριο που έχει είναι από τον Δήμο Κορίνθου.

Πάτρα, 8/6/2015

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ
Ο Πρόεδρος

ΑΛΕΞΙΟΣ ΚΟΥΓΙΑΣ
Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής εντέλλεται όπως επίδοση νόμιμα την παρούσα προς εκείνον τον οποίο απευθύνεται προς γνώση του και για τις νόμιμες συνέπειες αντιγράφοντας την παρούσα στην έκθεση επιδόσεως του.

Leave a Reply