Εξελίξεις για τις τηλεοπτικές άδειες – Κόπηκε η υποψηφιότητα του Γιώργου Καρατζαφέρη; – Μένουν 10 “μνηστήρες”

0

adeies_533_355

– Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε καταθέσει αίτηση για το City News ART TV
– Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ο φάκελος της αίτησης ήταν ελλιπέστατος, καθώς δεν είχε ούτε το παράβολο των 30.000 ευρώ
– Ο φάκελος του Mega ήταν δύο κούτες αλλά δεν διαθέτει η υποψηφιότητα τραπεζική ενημερότητα
– Οι φάκελοι Μαρινάκη, Ιβάν Σαββίδη και Καλογρίτσα χαρακτηρίζονται πληρέστατοι
– Στην κούρσα για τις 4 τηλεοπτικές άδειες παραμένουν άλλοι 10 ενδιαφερόμενοι

Λίγες ώρες μετά την κατάθεση των δικαιολογητικών για την δημοπρασία για τη χορήγηση τεσσάρων αδειών παρόχων περιεχομένου επίγειας ψηφιακής τηλεοπτικής ευρυεκπομπής ελεύθερης λήψης εθνικής εμβέλειας ενημερωτικού προγράμματος γενικού περιεχομένου για μετάδοση υψηλής ευκρίνειας (high definition), προέκυψε το πρώτο πρόβλημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NewsIt, από τις 11 υποψηφιότητες μία αντιμετωπίζει ήδη σοβαρό πρόβλημα και έχει ήδη κοπεί, καθώς ο φάκελος ήταν ελλιπέστατος. Πρόκειται για την υποψηφιότητα του Γιώργου Καρατζαφέρη με το City News ΑRΤ TV, ο φάκελος του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε ούτε το απαιτούμενο παράβολο των 30.000 ευρώ.

Σχετικά με τον φάκελο του Mega, η υποψηφιότητα ήταν σε δύο κούτες γεμάτες έγγραφα από τα οποία, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες έλειπε η τραπεζική ενημερότητα. Μάλιστα, εκφράστηκε η απορία πως το Mega είχε καταθέσει στην υποψηφιότητά του ασφαλιστική ενημερότητα.

Ο φάκελος για την υποψηφιότητα του ΑΝΤ1 χαρακτηρίστηκε πλήρης αν και υπήρχαν σημάδια προχειρότητας. Αντίθετα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως από τους πληρέστερους φακέλους με υποψηφιότητα ήταν εκείνοι του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Ιβάν Σαββίδη και του κ. Καλογρίτσα.

πηγη

Leave a Reply