Εξαφάνιση 17χρονου – Άμεση ανάγκη εύρεσής του για λόγους υγείας

0

Έκκληση, σε όποιον έχει πληροφορίες, να βοηθήσει για την άμεση εύρεση του 17χρονου Θοδωρή απευθύνει Το Χαμόγελο Του Παιδιού. Ιδιαίτεροι λόγοι υγείας καθιστούν επιτακτική την άμεση εύρεση του ανήλικου, ο οποίος βρίσκεται ήδη πολλές ώρες μακριά από την οικογένεια του. Οι γονείς του Θοδωρή ανησυχούν και ελπίζουν με τη βοήθεια όλων μας σύντομα να βρεθεί και να επιστρέψει κοντά τους.

Ο Θοδωρής εξαφανίστηκε την Τρίτη το βράδυ από το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ». Έχει ύψος 1,75 μ. και βάρος 63 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε γκρι μπλούζα, μαύρη φόρμα και αθλητικά κόκκινα- μαύρα παπούτσια. Να σημειωθεί ότι ο ανήλικος έχει γένια.

ΘΟΔΩΡΗΣ Θ.

«Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας Το Χαμόγελο του Παιδιού όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας» αναφέρει η οργάνωση.

«Δεδομένης της παρατεταμένης παραμονής του Θοδωρή εκτός οικίας και των κινδύνων που ελλοχεύουν από αυτή, κρίνεται αναγκαία η άμεση εύρεσή του. Η οικογένειά του ανησυχεί ιδιαίτερα και ελπίζει με τη βοήθεια όλων μας να βρεθεί σύντομα και να επιστρέψει κοντά τους» προσθέτει Το Χαμόγελο του Παιδιού.

Leave a Reply