Έκλεψε χθες τις εντυπώσεις η Περιστέρα του Αλεξη

0

ImageHandler (67)

Ακριβοθώρητη, σοβαρή, χαμηλών τόνων, αθόρυβη…, δυναμική, διακριτική, ευγενική, με στωική ηθική και στραμμένο πάντα το βλέμμα της στις κινήσεις του συζύγου της, η Περιστέρα Μπαζιάνα είναι η «ήρεμη δύναμη» στο πλευρό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα

«Πίσω από έναν ισχυρό άντρα κρύβεται πάντοτε μια δυναμική γυναίκα»… Το ρητό ταιριάζει «γάντι» στην Πρώτη Κυρία της Ελλάδας.

Ακριβοθώρητη, σοβαρή, χαμηλών τόνων, αθόρυβη…, δυναμική, διακριτική, ευγενική, με στωική ηθική και στραμμένο πάντα το βλέμμα της στις κινήσεις του συζύγου της, η Περιστέρα Μπαζιάνα είναι η «ήρεμη δύναμη» στο πλευρό του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Με απόλυτο class η ανανεωμένη κυρία Μπαζιάνα τράβηξε τα φλας των φωτογράφων κατά τη χθεσινή της εμφάνιση στο Μέγαρο Μαξίμου, συνοδευόμενη από τον κύριο Τσίπρα. Απλή, επιλέγοντας ένα μαύρο εφαρμοστό φόρεμα και λιτά αξεσουάρ απαθανατίζεται την ώρα που βγαίνει από το πρωθυπουργικό αυτοκίνητο.

Αν και μας έχει συνηθίσει να εμφανίζεται με τολμηρά σχέδια – prints και πλούσια χρώματα αυτή τη φορά επέλεξε την πιο safe επιλογή του total black. Φρέσκια, λαμπερή, πολύ γυμνασμένη, η «κόκκινη» Μπέτυ αρέσει πολύ…

Η Βίβλος της Μόδας δε, η αμερικανική Vogue, την έχει «πιάσει» στο παρελθόν στην πένα της, αφιερώνοντας ολόκληρο άρθρο με στιλιστικές συμβουλές προς τη νέα Πρώτη Κυρία της Ελλάδας.

Η Μπέτυ, όπως την αποκαλούν, είναι μια γυναίκα που ποτέ δεν πόζαρε για τους φωτογράφους με ιδιαίτερη χαρά, δεν έχει δώσει συνεντεύξεις, δεν είναι κοσμική, δεν την έχουμε δει να παίζει με τους γιους της στην παιδική χαρά ή να ψωνίζει… Την ξέρουμε παρά μόνο από λίγες φωτογραφίες δίπλα στον Αλέξη στο Ηρώδειο ή στο Μέγαρο Μουσικής. Οι δημόσιες εμφανίσεις της είναι σπάνιες. Πάντα όμως, είναι χαμογελαστή…

Η Μπέτυ Μπαζιάνα είναι ηλεκτρολόγος μηχανικός και κατάγεται από την Καρδίτσα. Είναι μαζί με τον πρωθυπουργό από το 1990, οπότε ήταν και οι δύο μαθητές του Πολυκλαδικού Λυκείου Αμπελοκήπων. Ακόμα και σήμερα αποτελεί τη νόμιμη σύντροφό του εκτός γάμου, καθώς έχουν υπογράψει σύμφωνο ελεύθερης συμβίωσης. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο γιους, τον Παύλο πέντε ετών και τον Ορφέα – Ερνέστο τριών.

Leave a Reply