Εκεί που κολυμπούσαν τους ήρθε… ένα αυτοκίνητο! [pic]

0

thalassa_473_355

“Επίθεση” από ανεξέλεγκτο SUV αυτοκίνητο δέχτηκαν το μεσημέρι λουόμενοι στην παραλία Αναύρου, που απολάμβαναν το μπάνιο τους και… από θαύμα σώθηκε μια γυναίκα που έκανε ηλιοθεραπεία κάτω από ομπρέλα και το βαρύ όχημα πέρασε με ταχύτητα δίπλα της για να καταλήξει με τις δύο ρόδες (από την πλευρά του οδηγού) στη θάλασσα.

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στις 12.05 το μεσημέρι, όταν το αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένο στην οδό Πλαστήρα και ο ηλικίας 81 χρονών άνδρας μπήκε στη θέση του οδηγού και πιθανόν από λάθος χειρισμό, αντί να βάλει την όπισθεν “κούμπωσε” την πρώτη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το μεγάλο όχημα να φύγει μπροστά, να ανέβει το πεζοδρόμιο και με ταχύτητα να φτάσει στην παραλία, να παρασύρει μια ξύλινη ομπρέλα και να καταλήξει στη θάλασσα!

ΦΩΤΟ από το magnesianewsΦΩΤΟ από το magnesianews

Κάτω από την ομπρέλα καθόταν μια γυναίκα, η οποία πρόλαβε να απομακρυνθεί και σώθηκε από θαύμα ενώ τη στιγμή κείνη ο σύζυγός της κολυμπούσε. Στη διαδρομή του αυτοκινήτου, υπήρχαν και άλλοι λουόμενοι, που πρόλαβαν να απομακρυνθούν πριν τους παρασύρει το αυτοκίνητο. Πάντως, ούτε ο ηλικιωμένος οδηγός έπαθε κάτι, πέρα από ένα σοκ, όπως και οι λουόμενοι.

ΦΩΤΟ από το magnesianewsΦΩΤΟ από το magnesianews

“Γλιτώσαμε από θαύμα, είχαμε Άγιο” έλεγαν οι λουόμενοι και τόνισαν ότι το αυτοκίνητο έφυγε από τον χώρο στάθμευσης κινήθηκε με ταχύτητα στη μικρή κατηφόρα που οδηγεί στην ακτή, χτύπησε με μια ξύλινη ομπρέλα και κατέληξε στη θάλασσα.

Άλλοι έλεγαν ότι το αυτοκίνητο διαθέτει αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και μάλλον ο ηλικιωμένος δεν μπόρεσε να το ελέγξει, με αποτέλεσμα να καταλήξει στη θάλασσα. Το ευτύχημα είναι ότι δεν έπαθε κανείς το παραμικρό δεδομένου ότι αυτή την ώρα η παραλία του Αναύρου σφύζει από ζωή, αφού κόσμος κάθε ηλικίας και κυρίως μικρά παιδιά κάνουν το μπάνιο τους.

Στο σημείο αναμένεται όχημα οδικής βοήθειας για να απομακρύνει το αυτοκίνητο, ενώ πήγαν λιμενικοί, για να αδειάσουν την ακτή από λουόμενους, μέχρι να απομακρυνθεί το όχημα.

Πηγή: magnesianews

Leave a Reply