Έκδοση Iron Man για το Galaxy S6 edge

0

ImageHandler (31)

To νέο κορυφαίο smartphone της Samsung διατίθεται πλέον και σε συνδυασμό κόκκινου και χρυσού χρώματος, με 64 Gb χώρο αποθήκευσης και ασύρματο φορτιστή στο ίδιο μοτίβο

Η Samsung ανακοίνωσε τη συλλεκτική έκδοση Iron Man για το Galaxy S6 edge, που δημιούργησε σε συνεργασία με την Marvel. Η Samsung και η Marvel συνεργάστηκαν στο πλαίσιο της τεχνολογικής καινοτομίας και της νέας ταινίας των Εκδικητών, «Avengers: Age of Ultron».

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που, μέσω της συνεχούς συνεργασίας μας με την Marvel, μπορούμε να προσφέρουμε το κορυφαίο smartphone Galaxy S6 edge ειδικά για τους θαυμαστές του Iron Man», δήλωσε ο Younghee Lee, εκτελεστικός αντιπρόεδρος του τμήματος Global Marketing, IT & Mobile της Samsung. «Η συλλεκτική έκδοση Iron Man του Galaxy S6 edge συνδυάζει τη δύναμη ενός διάσημου Εκδικητή με ένα διπλά κυρτό σχεδιασμό και προηγμένα χαρακτηριστικά, προσφέροντας στους λάτρεις της Marvel την απόλυτη εμπειρία ψυχαγωγίας».

Το Galaxy S6 edge Iron Man Limited Edition διατίθεται σε κόκκινο-χρυσό χρώμα, διαθέτει μνήμη RAM 64 Gb και κυκλοφορεί με ασύρματο φορτιστή ιδίου μοτίβου, αλλά και μία διάφανη θήκη που τονίζει τον μοναδικό σχεδιασμό της συσκευής. Είναι διαθέσιμο στην Κορέα και τον Ιούνιο θα κυκλοφορήσει στην Κίνα.

Leave a Reply