Εκδηλωση `Ενωμενων Δημοτων`για την Β.Ι φάση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού των Αγίων Θεοδώρων.

0

ενωμενοι δημοτες

Τη Τετάρτη 26-8-15 πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης “ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ” κου Γιώργου Παπαγεωργίου συνάντηση με κύριο θέμα την Β.Ι φάση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού των Αγίων Θεοδώρων.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν, ο πρώην Υπουργός Αναπληρωτής του ΥΠΕΚΑ κος Νίκος Ταγαράς ως κύριος ομιλητής, μέλη της Ομοσπονδίας Εξωραϊστικών Συλλόγων Αγίων Θεοδώρων, μέλη των Προεδρείων των Συλλόγων καθώς και κάτοικοι της πόλης.

Η συνάντηση διεξήχθη σε εξαιρετικό κλίμα και ο πρώην Υπουργός με την ιδιότητα του συντάκτη των νόμων αλλά και του πολύπειρου εν ενεργεία Πολιτικού Μηχανικού, απάντησε σε όλες τις ερωτήσειςπου του τέθηκαν.

Ο πρώην Υπουργός κατέστησε σαφές ότι στόχος όλων πρέπει να είναι να διευθετηθούν τα προβλήματα του συνόλου των ιδιοκτησιών ώστε να μην μείνει κανείς εκτός μιας μελλοντικής ρυθμίσεως και ξεκαθάρισε πως για να γίνει αυτό, θα πρέπει να δοθεί κεντρική πολιτική λύση.

Τέλος ο κ Ταγαράς δήλωσε ότι είναι πάντα στην διάθεση όλων για οποιαδήποτε συνεργασία και καθοδήγηση και υποσχέθηκε ότι θα συνδράμει με τις γνώσεις και το κύρος του ώστε παρά τις δυσκολίες να δοθεί επιτέλους μια λύση στο ακανθώδες αυτό πρόβλημα που ταλανίζει επί χρόνια την τοπική κοινωνία.

Μάλιστα για το σκοπό αυτό πρότεινε το ταχύτερο δυνατόν, και αφού συγκεντρωθούν καταρχάς όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για τις ιδιοκτησίες που παρουσιάζουν προβλήματα, να προγραμματιστεί μια συνάντηση όλων των εμπλεκομένων, του Δήμου, της Ομοσπονδίας, του Δασαρχείου και των κατοίκων, προκειμένου να τεθούν τα θέματα, να εκτεθούν όλες οι απόψεις και να βρεθεί επιτέλους η κοινή συνισταμένη.

 

novel918.blogspot.gr

Απάντηση