Εκδήλωση του Π.Σ Η ΡΕΑ αφιερωμένη στο Γ.Σεφέρη

0

Την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Περιγιαλίου, η ομιλία του συλλόγου μας επ´ευκαιρία των 60 χρόνων από την βράβευση με το Νόμπελ Λογοτεχνίας του Γιώργου Σεφέρη με τίτλο «Όπου και να ταξιδέψω η Ελλάδα με πληγώνει».

Στην εκδήλωση μίλησε η πρόεδρος του συλλόγου Άννα Μαρια Σακελλαρίου και απήγγειλε η Πολυξένη Ορκοπούλου. Η χορωδία της ΡΕΑΣ τραγούδησε μελοποιημένη ποίηση του ποιητή με μαέστρο τον Γρήγορη Παντελέων και την χορωδία συνόδεψαν ο Γιώργος Λυκίδης στην κιθάρα και ο Αλέξης Αλεξιάδης στην φυσαρμόνικα.

Ο Δήμαρχος Κορινθίων κος Νανόπουλος Βασίλης, ο Αντιπεριφερειαρχης Κορινθίας κος Χάρης Βυτινιωτης , ο Πρόεδρος του ΚΕΠΑΠ κος Θεμιστοκλής Κουτσογκίλας και ο επικεφαλής της ΠΝΟΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ κος Νίκος Σταυρελης μας τίμησαν με την παρουσία τους. Στην εκδήλωση μας επίσης παρευρέθηκαν οι πολιτιστικοί σύλλογοι, Πολιτιστικός Σύλλογος Περγιαλίου « ΑΠΟΛΛΩΝ», Πολιτιστικός Σύλλογος Κορινθίων “Η Τερψιχόρη”, η Μικρασιατική Στέγη Κορίνθου και ο Πολιτιστικός και Λαογραφικός Σύλλογος Ξυλοκέριζας.

Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τα μέλη του συλλόγου που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Ευχαριστούμε τον Γιάννη Παναγόπουλο για την πολύτιμη βοήθεια του στο οπτικοακουστικό μέρος της εκδήλωσης.

Ευχαριστούμε πολύ το ΔΣ του Θεάτρου Περιγιαλίου για την εξαιρετική συνεργασία.
Ευχαριστούμε πολύ τον Τάσο Κωνσταντίνου για την υποστήριξη του συλλόγου μας σε τεχνικά θέματα.

Leave a Reply